Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Learn to Fly

Hrajete online hru Learn to Fly

V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.

ovládání hry Learn to Fly

Šipky - pohyb, Mezerník - trisky • 0.83 MB • 1750x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Punk-O-Matic - čistý punk, žádní Tokio Hotel
Ostatní - 44x
V minihře Punk-O-Matic se můžete proměnit v producenta punkové skupiny a vytvořit jim jejich průlomový hit. Na výběr máte přednastavené party pro bicí, basu a kytaru. Pokud máte rádi tvrdší muziku, určitě se budete bavit. Toto totiž nejsou žádná ořezávátka ve stylu Tokio Hotel, duuuude ;-).
Hangaroo - anglická šibenice
Ostatní - 28x
Každý určitě zná hru Šibenice, ve které se hádají různá slova. Online hra Hangaroo je pěkné zpracování této klasické hry. V hlavní roli oběšence je milý klokan. Dobře hádejte a nenechte ho zemřít ;).
Recess Hide and Seek
Ostatní - 8x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 5x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Surplus Soldiers
Ostatní - 3x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
Rock Out
Ostatní - 2x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 3x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Penguin Brothers
Ostatní - 4x
Pomozte těmto tučňákům v jezení ryb. Pokuste se dostat k sobĚ tři stejné ryby a odstraňte je z plochy. Používejte k tomu vaší myš. Prostě zaměřte a vypalte. Tak se do toh odejte v této super hře.
Learn to Fly
Ostatní - 1751x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
Fort Blaster: Ahoy There
Ostatní - 67x
Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 3x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!
Avalanche Climb
Ostatní - 9x
Tato propracovaná hra disponuje svou plynulostí a propracovaností.V roli živého obdelníku se budete snažit utéci před kapalinou, ketrá vás může zabít, tím že budete přezkakovat na čtverce různé velikosti.
Ellipsis - klikací šílenství
Ostatní - 6x
Pokud máte pocit, že jste toho dnes moc nenaklikali, máte možnost to dohnat v této chytlavé hře s názvem Ellipsis. Smysl hry je naprosto jednoduchý - musíte ubránit vaši základnu (kolečko) před nájezdy nepřátel (čtverečky). V čem spočívá obrana? V co nejrychlejším klikání na nepřátelské čtverečky. Příjemnou zábavu:).
Digital Switch
Ostatní - 3x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 5x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.