Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Learn to Fly

Hrajete online hru Learn to Fly

V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.

ovládání hry Learn to Fly

Šipky - pohyb, Mezerník - trisky • 0.83 MB • 1553x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ma Balls
Ostatní - 3x
Výborná hra, ve které je vaším cílem rozpohybovat míče a poté se jim vyhýbat. K lepšímu zážitku poslouží různé bonusy, které se ve hře objevují. Pokud se střetnete s již pohybujícím se míčem, tak ztratíte život. Hra se ovládá šipkama.
Fighting Club
Ostatní - 9x
Tento člověk je opravdu hodně v depresi a chce se za každou cenu s někým pobít. Vaším úkolem je s tímto pouličním týpkem pobít a to tak, aby se dostal až do bezvĚdomí. Tak se do toho dejte.
Game quiz - jsi chytřejší než páťák?
Ostatní - 5x
Zatímco TV Nova spustila soutěž "Jsi chytřejší než páťák?", tak my se podíváme na jednu zajímavou kvízovou minihru. V Game Quiz si ověříte vaše znalosti ohledně pc her.
Ocean Explorer - focení v moři
Ostatní - 1x
Jste členem expedice, která se vypravila na Havaj, aby tam pořídila snímky podvodních živočichů. Ponořte se do moře, mějte prst na spoušti fotoaparátu a hledejte vzácné druhy ryb. Až se vám naskytne pěkný pohled na rybu nebo skupinku ryb, držte Mezerník a poté scénu vyfoťte kliknutím myši. Sledujte stav kyslíku a hloubku, abyste se neudusili.
Eat My Foot Zombie
Ostatní - 3x
Obsluhujte tyto zombíky. Vaším největším snem je rozjet tuto restauraci pro všechny zombíky ve městě. Je to mnohem těžší, než to slyšíte. Tak se do toho pusťte a snažte se.
Origami
Ostatní - 1297x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
MaKu The Rain Cloud
Ostatní - 4x
V roli usměvavého mráčku se budete starat o květiny. Pokuste se je zalévat svými dešťovými kapkami dokud nevyrostou do dané výšky a zároveň je chránit před škůdci svými blesky. Povede se vám vypěstovat květiny?
Pop It! 3D
Ostatní - 4x
Smíchejte relaxační ASMR zážitek s úžasným 3D prostředím a získáte perfektní hru pro stresové období - Pop It! 3D Hra je poměrně jednoduchá a samozřejmě relaxační. Vyberte si skvěle vypadající Pop It a praskněte všechny bubliny na jedné straně, abyste model otočili a pokračovali na druhé straně. Během hraní je šance najít v prasklých bublinách mince, za které můžete odemknout nové Pop Its! Cítíte se kreativní? Pohrajte si s různými barvami a motivy a vytvořte si vlastní dokonalý Pop It! Připravte se na pohodovou zábavu a dejte sbohem veškerému stresu!
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 4x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Bone Collector
Ostatní - 512x
A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.
Chief
Ostatní - 1x
Siouxové patřili svého času mezi nejvýznamnější indiánské kmeny. V následující hře se máte postavit do jejich čela, ale ještě předtím se musíte postarat o to, aby se dříve jednotné kmeny znovu spojily. Postupem času budete dostávat různě složité úkoly, které musíte vyplnit, abyste mohli převzít vládu nad kmeny.
Make Chuck Norris Cry
Ostatní - 2x
Zkuste si zdánlivě nemožný úkol - rozbrečet Chucka Norrise. Toto zadání na vás klade tato zajímavá logická online hra. Nutná znalost angličtiny.
Frenzy Christmas
Ostatní - 1x
Pěkná vánoční online hra, ve které budete pomáhat Santovi s předáváním dárečků. A jak hra začíná? U dveří se objeví človíček toužící po dárku. Dárek vybere váš pomocník a vy pak dáreček předejte zákazníkovi.
Know your countries - zeměpis online
Ostatní - 1x
Dobře vypadající super vzdělávací hra, ve které budete rozpoznávat hranice států. Hra se hodí pro všechny hráče, zejména pro školáky, u kterých ostestuje znalosti zeměpisu.
Hedgehog Launch 2
Ostatní - 4x
V této hře máte za úkol vystřelit ježečka co nejdále to jen půjde. Pomocí myšky natáhnete a nasměrujete ježečka a poté už jen koordinujete jeho let pomocí trysek. Jak daleko doletíte záleží jen na Vás. Sbírejte body a peníze.