Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dressed to Kill
sponzorované odkazy

Dressed to Kill

Hrajete online hru Dressed to Kill

V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.

ovládání hry Dressed to Kill

Šipky - pohyb, X, Z - útok • 2.03 MB • 2013x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ninja Guiji
Akční hry - 6x
Staňte se stínovým bojovníkem a utkejte se s mnohonásobnou přesilou. Vaším úkolem bude nepozorovaně se přiblížit k nepříteli a poté ho snadno zlikvidovat. Nejlepší je tedy plížit se ze zadu nebo ze stran. Někteří bojovníci vám to však svým pohybem neumožní a budete se s nimi muset utkat tváří v tvář. Při souboji si vyberete jednu ze možných zbraní k útoků a udeříte. Počítač vám podle přesnosti a síly úderu dané zbraně vypočítá, jak váš útok dopadl, což je na akční hru poměrně neakční. Nepřátelé jsou pořád stejní ale podle barvy kimona jsou buď silnější nebo slabší.
Anti Christ Robot
Akční hry - 7x
Cílem této akční hry je v roli robota tropit zlo a odolávat útoku policistů. Robota ovládáte šipkama, mezerníkem je střelba, klávesou B házíte granáty a klávesou V je útok. Hra má 10 MB, proto se bude déle načítat.
Chibi Knight
Akční hry - 46x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.
Madness Hydraulic
Akční hry - 14x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
Belter
Akční hry - 5x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.
Swordless Ninja
Akční hry - 7x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 3x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Canyon Shooters
Akční hry - 86x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Big Head
Akční hry - 6x
Zahrajte si na krvežíznivé monstrum, které ničí vše, co mu vstoupí do cesty. Vaším úkolem je ničit obyvatelstvo, armádu, ale hlavně budovy. To vše v co nejrychlejším čase.
Space Dude
Akční hry - 4x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Kill The Aliens
Akční hry - 7x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
Beach Defence
Akční hry - 5x
Beach Defence je obranná akční hra, ve které je vaším cílem ubránit pozice na pláži. Ovládáte silné dělo, kterým kosíte stíhačky, tanky i vyloďující se pěchotu. Pokud vám dojdou náboje, prohráli jste....
AZ Tanks
Akční hry - 56x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Crazy castle
Akční hry - 28x
výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Street Fighter 2 - bojová klasika
Akční hry - 6x
Zavzpomínejte na časy herních automatů v maringotkách a počítačů Amiga. Hra Street Fighter byla kdysi velice oblíbená, nyní si ji můžete zahrát i jako flashovou online hru. Hra se ovládá šipkama a klávesama A,S,D.