Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dressed to Kill
sponzorované odkazy

Dressed to Kill

Hrajete online hru Dressed to Kill

V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.

ovládání hry Dressed to Kill

Šipky - pohyb, X, Z - útok • 2.03 MB • 1978x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Street Fighter 2 - bojová klasika
Akční hry - 4x
Zavzpomínejte na časy herních automatů v maringotkách a počítačů Amiga. Hra Street Fighter byla kdysi velice oblíbená, nyní si ji můžete zahrát i jako flashovou online hru. Hra se ovládá šipkama a klávesama A,S,D.
Metal Slug Brutal
Akční hry - 3x
Schyluje se ke konci války, ale vítězství vaši strany není tak jisté, jak se zdá. Proto jste byl vyslán na tajnou misi, při které máte zničit ty nejmocnější nepřátele, se kterými se v této válce potýkáte.
Cursor Attack 4
Akční hry - 6x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
World War Battleground
Akční hry - 3x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
Awesome Tanks 2
Akční hry - 6x
Máme tady hru s tanky. Ovládáte jeden tank, který se musí dostat přes veškeré překážky. Hra je opravdu hodně rychlá a nepřátele na vás nebudou šetřit náboji. Snažte se ubránit a nasbírejte co nejvíce mincí, abyste si pak mohli nakoupit nějaké vylepšení.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 3x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Dead Frontier Night One
Akční hry - 3x
Z biologické laboratoře uprchlo 109 lidí nakažených virem N4. Nyní jako zombie ničí světová města. Vy jste zde proto, abyste zachránili celý svět od této smrtelné pohromy. Dead Frontier je trochu ponurá akční hra, ve které se budete snažit přežít útoky nemrtvých zrůd. Neustále sledujte počet nábojů ve zbrani, protože s prázdnám zásobníkem dlouho nepřežijete...
Raid Mission
Akční hry - 2x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 3x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 5x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Balloon Invasion
Akční hry - 4x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
Battle Over Berlin
Akční hry - 3x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Mass Mayhem
Akční hry - 4x
Mass Mayhem vypadá jako opravdu netradiční hra, ve které se stanete velice nebezpečným člověkem. Vžijete se totiž do role atentátníka, který chystá zlikvidovat co největší možný počet lidí. Vždy dostanete speciální cíl, jenž se musíte pokusit splnit, aby se dalo pokračovat do další fáze hry. Zničte všechny!
Battle Mech
Akční hry - 6x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Pedestrian Killer
Akční hry - 2x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.