Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dressed to Kill
sponzorované odkazy

Dressed to Kill

Hrajete online hru Dressed to Kill

V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.

ovládání hry Dressed to Kill

Šipky - pohyb, X, Z - útok • 2.03 MB • 654x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Wild Boar Hunter
Akční hry - 4x
Zahrajte si na lovce divokých prasat v této chytlavé minihře. Snažte se prase trefit do hlavy, abyste ho tak sejmuli pouze jednou ranou. Pokud minete pět prasat, tak hra končí.
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 3x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
hra v Unity3D
Special Strike Dust 2 Online
Akční hry - 2x
Výborná střílečka pro více hráčů online. Nejprve si zvolíte místnost a počkáte na další online hráče, poté už nic nestojí v cestě krutého boje na život a na smrt. Jak už samotný název napovídá, půjde o střílečku na legendární Counter Strike mapě Dust2.
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 14x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 2x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 5x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
Commander
Akční hry - 2x
Vaším cílem v této super hře je sestřelit všechny nepřátele a zničit jejích základny, abyste dokončili misi. Nakupujte nové zbraně z obchodů a vylepšujte je. Po každé úrovní a zničením jejích táborů vyhrajete tuto hru
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 1x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Balloon Invasion
Akční hry - 2x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 5x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
Save The Cow
Akční hry - 1x
Vaše krávy se spokojeně pasou na louce pod rouškou noční oblohy. Najednou se z nebe vynoří létající talíře, ze kterých vystoupí mimozemšťané a mají v úmyslu vám vaše krávy ukrást. Pokuste se je zastavit.
Super Defence
Akční hry - 1x
Nepřátelská letadla jsou u vaší vesmírné stanice! Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátele před vámi. Nesmí vás prostě zničit. Za každou zničenou loď dostanete zkušenostní body.
Heli Attack 3
Akční hry - 2x
Ve třetím dílu hry s názvem Heli Attack se stanete opět členem speciálních jednotek, které se vydávají do boje proti nepřátelům. Musíte plnit ty nejnáročnější úkoly, kdy se připravte na opravdu složité pasti a nebezpečí. K dispozici naštěstí dostanete celou řadu rozmanitých zbraní, díky nimž zabijete hodně soupeřů.
Jacksmith
Akční hry - 7x
Zajímavá originální strategie, která před vás nestaví úkol bojovat s nepřátely, ale budete výrobcem zbraní. Vaším úkolem bude výroba zbraní přesně podle požadavku vojáků. Vše závisí na správném postupu.
The Pyro Guy
Akční hry - 2x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...