Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dressed to Kill
sponzorované odkazy

Dressed to Kill

Hrajete online hru Dressed to Kill

V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.

ovládání hry Dressed to Kill

Šipky - pohyb, X, Z - útok • 2.03 MB • 244x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rise of the Zombies
Akční hry - 46x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 31x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Street Avenger
Akční hry - 22x
Vyberte si svého hlavní hrdinu a vydejte se s ním do ulic bojovat s gangy. Máte na výběr z dvou hlavních hrdinů, při čemž každý z nich má jinou bojovou techniku a umí jiné chvaty. Dokážete padouchy porazit a vyhnat z města?
Doodle Defender
Akční hry - 17x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 13x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
hra v Unity3D
Hordes Of Doom
Akční hry - 35x
Hodně dobrá 3D strategie, ve které budete v roli čaroděje bránit vaše věže. Na ty útočí krvelačné šiky nepřátel, kteří s každou další vlnou nabírají na síle. Boj tedy nebude rozhodně lehký.
Papa Louie
Akční hry - 30x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
Super M
Akční hry - 3x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 1x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 50x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
Mario Street Fight
Akční hry - 19x
Pokuste se zmlátit Mária. Vyberte si svého rváče a dejte se do boje. Můžete také hrát ve dvou. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré souboje v této hře. Snažte se je všechny pomlátit.
Unreal Flash
Akční hry - 25x
Pěkná akční řežba na způsob klasických fps her jako Doom nebo Unreal Tournament. Tentokrát však jako akční 2D řežba. Na výběr máte několik módů hry. Ve hře samotné si pak vyzkoušíte střelbu z 11 různých zbraní. Pro dokonalou hru je nezbytné spouštět Unreal Flash ve větším okně.
Pico 2
Akční hry - 10x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
One soldier
Akční hry - 18x
Zajímavá akce, ve které využijete i svoje logické uvažování. Jste osamělý voják, který se snaží probojovat nepřátelským územím. Všude je spousta střelců, kteří vám jdou po krku. Proběhnete to nebo je všechny vystřílíte?
Action man
Akční hry - 23x
Action Man je chytlavá střílečka, která se odehrává v tropické džungli, uprostřed člověkem nedotknuté přírody. Vyberete si svoji postavu, a vydáte se do boje proti hordám nepřátel - jejich přesila je veliká.