Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mr-Georges
sponzorované odkazy

Mr-Georges

Hrajete online hru Mr-Georges

Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.

ovládání hry Mr-Georges

Myš - střílení panáčka, doplňování munice • 0.33 MB • 927x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Me and the Key
Ostatní - 0x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Pheus and Mor
Ostatní - 1x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Graveyard Racer
Ostatní - 0x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
Gravitee
Ostatní - 193x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Crazy Truck Ride
Ostatní - 1x
Ovládejte vaše vozidlo a pokuste se posbírat veškeré mince, které jsou po cestě porozházené. Vyhýbejte se s vaším vozidlem tomu, že byste se převrátili. Dosáhněte konce této hry a pokračujte dále.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 0x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 3x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 1x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Village Car Parking
Ostatní - 272x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Tri achnid
Ostatní - 1x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 0x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
4 Differences
Ostatní - 2x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
Cebbage Maniac
Ostatní - 2x
Pokuste se sbírat mrkev v této hře. Musíte veškerou zeleninu, kterou v úrovni najdete, tak ji musíte sesbírat. Tak se do toho dejte a projděte všechny úrovně. Pokud nějakou nebudete zvládat, tak stačí, když ji přeskočíte.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 3x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Amateur Surgeon
Ostatní - 2x
Poté, co se stane nehoda, kdy srazíte bezdomovce, musíte udělat opatření první pomoci, což v tomto konkrétním případě bude znamenat rizikovou operaci. Proč rizikovou? Protože nejste doktor z povolání! Musíte následovat pokynů a možná se vám podaří bezdomovce udržet při životě. Jedná se o poměrně krvavou práci.