Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mr-Georges
sponzorované odkazy

Mr-Georges

Hrajete online hru Mr-Georges

Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.

ovládání hry Mr-Georges

Myš - střílení panáčka, doplňování munice • 0.33 MB • 597x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 37x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Nightmare Runner
Ostatní - 388x
Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.
The Flood
Ostatní - 18x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Eat My Foot Zombie
Ostatní - 31x
Obsluhujte tyto zombíky. Vaším největším snem je rozjet tuto restauraci pro všechny zombíky ve městě. Je to mnohem těžší, než to slyšíte. Tak se do toho pusťte a snažte se.
Cargo Retriever
Ostatní - 15x
Zahrajte si na řidiče kamionu, který má za úkol naložit bedny. Jezděte po městě a dobře sledujte okolí silnice, jestli se tam nenachází bedna s nákladem. Jsme zvědaví, zda se vám zadaří najít všechny bedny.
Escape - The Health Center
Ostatní - 20x
Další díl oblíbené hry s tématem útěku z uzavřené místnosti. Tentokrát se ocitáte v nemocnici. Podaří se vám dostat se ven během 5 minut než se vrátí sestra?
Pharaos treasure
Ostatní - 32x
Výborná vyhledávací hra, ve které budete muset najít čtverce, jejichž rohy mají stejnou značku. Jednoduše kliknete na čtyři znaky, které tvoří čtverec nebo obdélník a ten zmizí. Spousta levelů a zábavy.
Sitekick Factory
Ostatní - 25x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Monster Hummer 2
Ostatní - 27x
Monster Hummer 2 je opět zpátky s novými úrovněmi. Jeďte přes překážky a nezastavujte se. Dokončete každou úroveň v této hře. Posbírejte veškeré mince, abyste měli body do skóre. Užijte si spoustu zábavy!
Zombie Punch
Ostatní - 44x
Vaše střední škola byla převrácena naruby. Snažte se v této hře přežít. Používejte vaše ruce k tomu, abyste zneškodnili veškeré zombie, kteří po vás půjdou. V této super hře naleznete opravdu hodně zábavy.
The Fog Fall 4
Ostatní - 30x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Cards Wars
Ostatní - 481x
Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.
Power Rangers Defense
Ostatní - 17x
Hrajete za hrdinu, který se bude střetávat se žraloky. Snažte se všechny tyto žraloky postřílet. Nenechte se hlavně zabít. Sbírejte co největší možné skóre. Tak se do toho dejte a bojujte, jak nejlépe umíte.
Kings win
Ostatní - 16x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
Car Thief Parking
Ostatní - 1263x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...