Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mr-Georges
sponzorované odkazy

Mr-Georges

Hrajete online hru Mr-Georges

Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.

ovládání hry Mr-Georges

Myš - střílení panáčka, doplňování munice • 0.33 MB • 4496x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Plumet 2
Ostatní - 3x
Teď s 20 rozdílnými charaktery odemkněte a pokuste se dostat na tabulku vysokého skóre. Snažte se doskákat co nejdále dolů a dejte si pozor na to, abyste z obrazovky nezmizeli, protože to by pro vás znamenalo konec.
The Fog Fall 4
Ostatní - 1x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 1x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Kings win
Ostatní - 2x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
Kámen nůžky papír
Ostatní - 23x
Tuto hru známe všichni z našeho dětství. Klasika "Kámen-Nůžky-Papír" provázela každého z nás. V této online hře si můžete virtuálně zavzpomínat. Hrajete proti počítači, pravidla jsou předpokládám každému naprosto jasná :).
QWERTY Warriors - originální zásekovka
Ostatní - 3x
Superhra QWERTY Warriors má velmi originální námět. Na vašeho hrdinu se ze všech stran hrnou nepřátelé, u kterých je vždy anglické slovíčko. Pokud slovíčko správně napíšete a stisknete enter, tak se váš hrdina postará o jejich likvidaci. Vyzkoušejte tuto hru jako trénink psaní všemi deseti ;).
Carl the Chef
Ostatní - 2x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Digital Switch
Ostatní - 2x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
Stabby
Ostatní - 1x
V této trošku brutální animaci se můžete podívat, jak to může dopadnout, když si budete chtít dát pearcing. Podívejte se na chlápka, který přijde do salónu a vybere si extra velký pearcing. Jak si s tím chlápek poradí?
Recess Hide and Seek
Ostatní - 7x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Enlarge Your Slip
Ostatní - 2x
Vyhoďte malého medvídka tak, aby doletěl co nejdále to jen půjde. Nápomocné Vám budou zvířátka, která Vás odhodí dále, ale také Vás mohou přibít k zemi. Takže se pusťte do hry. Nudit se určitě nebudete.
Offroad Madness GT
Ostatní - 1x
Pokuste se dostat v této super hře do cíle. Vyberte si svůj sportovní automobil, se kterým pojedete v horách. Dejte si pozor, abyste při skocích tento automobil nepřeklopili, protože poté by jste museli úroveň opakovat.
Zombo Gems
Ostatní - 66x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Fancy Wizard
Ostatní - 3x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Bubble Fighting Tournament
Ostatní - 4x
Máme tady turnaj v létajících letadlech, kteří jsou přivázání na balónky. Vaším úkolem je tyto balónky svému soupeři propíchnout. Tak se do toho dejte a vyberte ty správné náboje se kterými je propíchnete.