Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mr-Georges
sponzorované odkazy

Mr-Georges

Hrajete online hru Mr-Georges

Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.

ovládání hry Mr-Georges

Myš - střílení panáčka, doplňování munice • 0.33 MB • 427x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Manole
Ostatní - 29x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.
Samurai Fruit
Ostatní - 39x
S katanou snažte rozřezat veškeré ovoce, které se dostane na obrazovku. Pokud rozřežete něco špatného, tak se vám body odeberou. Dejte se do toho a nasbírejte co nejvíce bodů. Závoďte s kamarádfem o nejvyšší skóre.
Cubikill 4
Ostatní - 30x
Již čtvrté pokračování inovátorsky zpracované hry s názvem Cubikill přichází a přináší s sebou poměrně velkou porci drsné zábavy. Musíte postupně plnit jednotlivé mise. Hned v první misi dostanete na starost sebevraha, který vyskočí z výškové budovy a cestou mu musíte způsobit dostatečný počet zranění.
Tri achnid
Ostatní - 24x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Lemonade Stand - hra pro dívky
Ostatní - 32x
Pomozte dívence Holly Hobbie a jejím kamarádkám v přípravě výborné limonády. Hra se skládá ze 3 úrovních, z nichž každá představuje samostatnou hru. Při dobrém skóre budete mít možnost vytisknout si pěkné omalovánky.
Burglar Hunt
Ostatní - 188x
Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!
101 Dalmatins
Ostatní - 78x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Fire Away - střelba lukem
Ostatní - 25x
Jednoduchá minihra, ve které se budete snažit trefit šípem přesně do středu terče. Hra Fire Away se ovládá klávesnicí - šipka vlevo/vpravo určuje sílu napnutí tětivy, šipka nahoru/dolů pak směr střely. V dalších úrovních máte v cestě různé překážky.
Shady Tactics
Ostatní - 45x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Rush Hour Parking
Ostatní - 30x
Vaším úkolem je v tomto obrovském provozu zaparkovat své auto na dané místo. Dávejte si pozor, abyste ho nijak nepoškodili a nepoškrábali. Jakmile zaparkujete, tak se vám objeví další možnosti na parkování.
Sittin at a Bar
Ostatní - 19x
Sedíte v baru se známou místní ochmelou. Pomozte mu udržet rovnováhu na barové stoličce a při tom ještě chytat piva, které mu vrchní přihazuje. Jakmile vám opilec spadne na zem, přijede si pro něj policie.
Crush the Castle
Ostatní - 25x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Kick Out Bieber 2
Ostatní - 37x
Nakopejte Biebrovi zadek. Snažte se ho odpálit co nejvýšše budete moct. Tato super hra je hlavně pro odpůrce Biebra. Tak se snažte, ať to má nějaký výsledek. Získejte dobré skóre v této hře.
Recess Hide and Seek
Ostatní - 37x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Tommy VS birds
Ostatní - 36x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.