Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Music catch
sponzorované odkazy

Music catch

Hrajete online hru Music catch

V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?

ovládání hry Music catch

Myš - celkové ovládání • 1.93 MB • 240x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Paris Oh Paris
Ostatní - 44x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Pheus and Mor
Ostatní - 14x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Tommy VS birds
Ostatní - 37x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
Turkey Fling
Ostatní - 20x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Cave Chaos
Ostatní - 37x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Turkey Xmas Fling
Ostatní - 18x
Jak daleko dokážete doletět s vánočním krocanem? Cestou ve vzduchu sbírejte kukuřici a bonbóny, ale vyhýbejte se sněhovým koulím. Po dopadu můžete natrefit na 17 různých vtipných překvapení...
Snot Put
Ostatní - 43x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.
Mudball game
Ostatní - 2x
Mysleli jste si dosud, že koulovat se dá pouze v zimě a se spoustou sněhu? Hra Mudball vás z tohoto omylu vyvede. Ocitnete se totiž na písečné poušti a svoje koule budete vyrábět ze žlutého sypkého písku.
Village Car Parking
Ostatní - 714x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Gravitee
Ostatní - 241x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Boom Town
Ostatní - 12x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
MaKu The Rain Cloud
Ostatní - 60x
V roli usměvavého mráčku se budete starat o květiny. Pokuste se je zalévat svými dešťovými kapkami dokud nevyrostou do dané výšky a zároveň je chránit před škůdci svými blesky. Povede se vám vypěstovat květiny?
Let it flow
Ostatní - 36x
Spojte správně vodovodní trubky, napumpujte vodu a rozlejte si ke zvířectvu a rostlinám. Pozor dejte na neúprosný časový limit. Celkem na hlavu hra, zvlášť když vám limit uteče o 2 vteřiny ;-).
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 6x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Drop Dead 2
Ostatní - 27x
Létající hadrové panenky v druhém pokračování úspěšné hry. Tato super hra nabízí celkem šest světů, mnoho nových efektů, vskutku krvavé scény a také editor hry. Nechybí ani bonusová hra proti velkému šéfovi.