Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Side Kick 2007
sponzorované odkazy

Side Kick 2007

Hrajete online hru Side Kick 2007

Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.

ovládání hry Side Kick 2007

hráč 1 - šipky - pohyb, ctrl - kop, hráč 2 - w, a, s, d - pohyb, mezerník - kop • 1.2 MB • 157x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
hra v Unity3D
Super Star Soccer
Sport - 18x
Naskočte do fotbálku v single hře nebo v multiplayeru proti více hráčům. Fotbal je zpracovaný v unity3D a jako fotbalisti vystupují postavičky z oblíbených kreslených seriálů pro děti. Dokážete se svým týmem porazit všechny soupeře.
Closing Dimensions
Sport - 18x
S normálním minigolfem může být sranda, ale co teprve, máte-li všechny jamky rozestavěné různě v prostoru? To už chce opravdu pevné nervy a přesný odhad. Myslíte, že je to pro vás? Nic nebrání si to zkusit.
Outrageous Obstacle Course
Sport - 20x
Perfektní hra pro milovníky běhu přes záludné překážky. Vašeho sportovce ovládáte šipkama. Vždy je nutné pečlivě načasovat překonání překážky.
The Simpsons BMX Game
Sport - 25x
Oblíbená postava kresleného seriálu je tu s další super hrou. Bart se tentokrát projede na bmx kole. A nebude to jen obyčejná projížďka. Vaším úkolem bude společně s Bartem předvádět super triky.
3D Motorcycle
Sport - 16x
Tato hra vás zavede na motocyklové závody, kde se můžete utkat se svými soupeři. Dojeďte do cíle během třech kol jako první. Díky tomu budete mít možnost postoupit do dalšího kola a užívat si další vítězství nad soupeři.
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 24x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.
Supreme Snowboard
Sport - 8x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.
Study in the UK
Sport - 150x
Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.
King of skeleton
Sport - 21x
King of skeleton je hra pro milovníky rychlosti a větru svištícího v uších. Budete se prohánět na svých bobech na ledové sjezdecké dráze a snažit se nejlépe vybírat zatáčky. Sbírejte mazivo pro lepší skluz.
Soccer Balls 2
Sport - 19x
Druhé pokračování hry Soccer Balls se opět odehrává v netradičním prostředí, kde se s různými druhy fotbalových balónů pokusíte vstřelit branku. Na začátku si vyberete svůj tým, nebo si ho vytvoříte, a poté už se směle vydáte do akce. Narazíte na různé překážky, které stojí v cestě a musíte je nějakým logickým způsobem překonat.
Wild West Boxing
Sport - 32x
Vyzkoušejte si box na Divokém západě. Přeneste se do doby, kdy měli chlapi opravdu tvrdé pěsti a něco vydrželi. Myslíte si, že dokážete pěstmi porazit soupeře, který má ruce opravdu rychlé a není problém vám uštědřit několik dobře mířených ran?
Sports Heads Basketball
Sport - 24x
Chcete-li si vyzkoušet netradiční verzi basketbalu, pak tou pravou volbou je právě hra Sports Heads Basketball. Dostanete na starost hlavičku, která se snaží porazit protivníka a trefuje se do koše. Ve hře se vyskytuje celá řada poměrně zajímavých bonusů, které se pokoušejte získat a využívat ve svůj prospěch.
Dodgeball Show - vybíjená
Sport - 2x
Zahrajte si sportovní hru Dodgeball Show, která vás zavede do turnaje ve vybíjené. Svůj tým ovládáte myší, chyťte míč a pokuste se jím trefit soupeřova hráče s co největší silou. Držte své hráče co nejdál od soupeře.
Amateur Action Super Fishing
Sport - 12x
V této hře budete rybařit a to pokaždé na jiném místě. Splňte veškeré úkoly, které vám hra dává a dostaňte se dále. Jak se vám ryba chytne, tak ji hned musíte tahat k sobě. Snažte se o co nejlepší výsledek.
100m Hurdles - běh přes překážky
Sport - 13x
Vyzkoušejte tuto bezvadnou sportovní superhru, která se odehrává na běžecké trati. Vyberte si svého běžce, podívejte se na ovládání a připravte se na bezchybný start. Podaří se vám proběhnout cílem jako první?