Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sling Junior

Hrajete online hru Sling Junior

Sling Junior je povedená online hra, kterou si oblíbí hlavně malé děti. Je totiž celkem jednoduchá a dost zábavná. V roli malého Slinga musíte proskákat na všechny záchytné body a nechat na nich svůj zelený sliz ;-). Po obarvení všech bodů se vám otevře teleport do další úrovně. Sling se ovládá myší, vše je ve hře hezky předvedeno.

ovládání hry Sling Junior

myší, viz instrukce ve hře • 1.75 MB • 89x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Police Monster Truck
Arkády - 52x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Papa Louie 2
Arkády - 44x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 33x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 46x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
OCD Dreambot
Arkády - 28x
Pěkná plošinovka s robotem v hlavní roli. Ten má neustálé nutkání zavírat všechny dveře v okolí předtím než mu dojde energie a usne. Usnout nesmí, protože ho prohánějí zlé noční můry. Vyřešte společně s robotem 10 náročných levelů této hry, která vám zavaří mozkovnu.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 31x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Steam Droid
Arkády - 48x
Steam Droid se odehrává v daleké budoucnosti, kde se na planetě nachází pouze roboti. Jednoho droida si vezmete na starost a vydáte se osvobodit svoje kolegy, kteří byli uvězněni. Cestou narazíte na mnoho nebezpečných nepřátel, které můžete klidně zlikvidovat a získávat za to body. Po skončení mise se můžete za získané body vylepšit.
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 34x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
Monster Craft
Arkády - 24x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Pong
Arkády - 24x
Určitě si pamatujete na stařičkou prababičku všech her - Pong. Tohle je jedna z mnoha předělávek a musím uznat že velice povedená. Odpalujete čtvereček na soupeřovu polovinu aby ho nestihl odrazit.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 31x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Play with Fire 2
Arkády - 2x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Ancient Alchemist
Arkády - 33x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 31x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.
Santa Comming
Arkády - 67x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?