Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sling Junior

Hrajete online hru Sling Junior

Sling Junior je povedená online hra, kterou si oblíbí hlavně malé děti. Je totiž celkem jednoduchá a dost zábavná. V roli malého Slinga musíte proskákat na všechny záchytné body a nechat na nich svůj zelený sliz ;-). Po obarvení všech bodů se vám otevře teleport do další úrovně. Sling se ovládá myší, vše je ve hře hezky předvedeno.

ovládání hry Sling Junior

myší, viz instrukce ve hře • 1.75 MB • 850x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Cave Escaper
Arkády - 1816x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Harvest Ranch
Arkády - 2x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.
Crushing Cars
Arkády - 3x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
Woman on Top
Arkády - 11x
Hlavní hrdina se bláznivě zamiloval a žena jeho snů mu slíbila, že pokud vyšplhá na vršek velmi vysoké budovy, dostane od ní polibek. Pomozte hlavnímu hrdinovi v lezení, ale dávejte dobrý pozor, aby se mu nic vážného nestalo. Cestou narazíte na různé překážky, které se budou zhoršovat, čím výše se budete nacházet.
Smurf BMX
Arkády - 2x
Pěkná online hra, ve které hrají hlavní roli neohrožený šmoula a jeho vychytané BMX kolo. Snažte se dělat co nejlepší triky, za které dostanete náležité bonusy. Podaří se vám nasbírat maximální počet bodů během celkem slušných 7 levelů?
Super Mario Bounce
Arkády - 3x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
Little Loki
Arkády - 163x
Ocitli jste se hluboko pod zemí v samotném pekle. Vyskočíte nahoru na povrch dřív, než vás pohltí láva? Sbírejte lebky, a vyhýbejte se všem příšerám. Za 100 nasbíraných lebek dostanete jeden život navíc.
Braineaters from Mars
Arkády - 3x
V této skvělé hře se ocitáte v roli návštěvníka z Marsu. Na zemi zrovna probíhá pouť a Vašim úkolem je zničit všechny lidi, kteří se na pouti objeví. Sbírejte pití a předměty, které se Vám objeví, jakmile někoho zabijete.
My Undead Neighbors 3
Arkády - 3x
Hráčská obec už si dvakrát mohla vyzkoušet hry s názvem My Undead Neighbors a nyní autoři přichází s třetím pokračováním, kde se vydáte po stopách bájného Eldoráda. Hlavním hrdinou je odvážný cestovatel, který se vydal najít zlaté město. Cestou narazíte na různé překážky, nástrahy a nepřátele, takže dávejte dobrý pozor.
Rampage Rex
Arkády - 8x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Super Chick Sisters
Arkády - 5x
Pěkně udělaná skákačka s příjemnou hudbou, to je hra Super Chick Sisters. Příběh hry je originální:). Plukovník Sanders a jeho nohsledové totiž unesli Pamelu Anderson za to, že světu prozradila velké tajemství. To se týkalo důkazů o krutém zacházení s kuřaty v KFC. Nyní musíte Pam zachránit dřív než bude pozdě! Je to výborná a hodně zábavná hra.
Paper Mario World
Arkády - 114x
Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 947x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 4x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Must-a-Mine
Arkády - 17x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.