Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sling Junior

Hrajete online hru Sling Junior

Sling Junior je povedená online hra, kterou si oblíbí hlavně malé děti. Je totiž celkem jednoduchá a dost zábavná. V roli malého Slinga musíte proskákat na všechny záchytné body a nechat na nich svůj zelený sliz ;-). Po obarvení všech bodů se vám otevře teleport do další úrovně. Sling se ovládá myší, vše je ve hře hezky předvedeno.

ovládání hry Sling Junior

myší, viz instrukce ve hře • 1.75 MB • 747x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bomb It 3
Arkády - 4x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
Dino Super Jump
Arkády - 3x
Chytlavá skákačka s malým dinosaurem, který se snaží běžet co nejrychleji až do cíle. Jako na potvoru je cesta plná překážek, takže je budete úspěšně zdolávat. Hra je chvílemi těžká, ale naštěstí se při ztrátě života nezačíná od začátku.
Bart Simpson Jump
Arkády - 717x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
Super Doggy
Arkády - 12x
Pejskové patří mezi oblíbená zvířátka, čehož využívají i autoři hry s názvem Super Doggy, aby přilákali hráče na svůj výtvor. K ovládání si vezmete superhrdinu ze zvířecí říše, kterým není nikdo jiný, než nadaný pes. Zlotřilý nepřítel unesl štěňátka, která potřebují vysvobodit, o což se postaráte právě se super psem.
Snail Bob 2
Arkády - 5x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Vex
Arkády - 2x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
Jim Loves Mary
Arkády - 4x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.
Grumpy Daruma
Arkády - 60x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Moonstones Madness
Arkády - 1x
Staňte se šampionem Pupununu v této pěkné online hře. V čem spočívá cíl hry? Osedlejte svého kance a snažte se posbírat všechny kameny. V každé úrovni musíte sesbírat určitý počet kamenů (max. 100). Pečlivě se také vyhýbejte překážkám.
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 12x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Super Mario Rampage
Arkády - 2x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.
Om Nom Run
Arkády - 8x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 2x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
The Fancy Pants 2
Arkády - 2x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 804x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.