Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 1829x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Smashing
Postřehové hry - 6x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Element Blocks
Postřehové hry - 28x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 6x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Even More Bloons
Postřehové hry - 12x
Další pokračování populární gamesnické ságy Bloons. Tentokrát s ještě více balónky. Hra nabízí neskutečné množství úrovní, ve kterých můžete mít nekonečný počet šipek, takže hrajete jen a jen na co nejvyšší skóre.
Amorphous Plus
Postřehové hry - 215x
Docela chytlavá online hra, ve které budete s vačím hrdinou bojovat proti útočícím kapkám. Hra se ovládá pouze myší. Důležité je správně načasovat seknutí nožem, jinak vám kapky sníží zdraví, případně vás větší bubliny pohltí.
hra v Unity3D
Flipnoid
Postřehové hry - 7x
Jednoduchá minihra, která spojuje zábavné prvky klasické retro hry Arkanoid a pinballu. Budete se snažit odrážet míček tak, aby postupně odstřelil všechny krystaly na hrací ploše. Zdoláte všechny herní levely?
Easter Bunny
Postřehové hry - 2x
Najděte si svých pět rozdílů a dostaňte se tak do dalšího kola. V této hře máte Velikonoční motivy, na kterých se stalo pět chyb a vy ty chyby musíte najít. Chce to trpělivost a dobré očka. Hra je vhodná i pro děti.
Fish money
Postřehové hry - 2x
Na začátek téhle výborné plošinovky si budete moci vybrat svoji postavu ze čtyř nabízených. Poté v každém levelu dostanete cílový počet bodů a ten musíte nalovit. Na speciálním lanu máte chapadlo, kterým chytáte mince.
Juwel Swap Deluxe
Postřehové hry - 902x
Ve hře Juwel Swap Deluxe se stanete zlodějem, který se snaží získat pro sebe cenné předměty, ale musí si dávat dobrý pozor, aby se na jeho krádeže nepřišlo. Vyměňujte pozice cenností a pokud se podaří seskupit dohromady více stejných předmětů, získáte body. Jestliže se vám podaří naplnit ukazatel, postupujete do další úrovně.
Insurgo
Postřehové hry - 4x
Chytlavá online hra Insurgo před vás staví nelehký úkol spočívající ve stavění jakési konstrukce. Nejprve kliknete na roh konstrukce, poté někam do prostoru... ihned poté je nutné nově vzniklé rameno spojit s dalším rohem konstrukce. Pokuste se postavit co nejvyšší konstrukci.
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 833x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 2x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
Fishdom Spooky Splash
Postřehové hry - 14x
Oddychová postřehovka, která se může stát jednou z nejhranějších online her na našem webu. Na hracím poli máte různé objekty, které musíte seřadit tak, aby vytvořily alespoň trojice stejných objektů. Postupně tímto způsobem obrazce odebírejte.
Time Killer
Postřehové hry - 3x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
Icy Candy
Postřehové hry - 2x
V této postřehové hře, která je plná efektů se smažíte na plošinu chytat létající plyšáky.Poté je musíte vypustit do tunelů, ve kterých se nahromadí a poté vám z toho jdou body.K získání bodu musíte zhromáždit vždy tři stejné plyšáky na sebe.