Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 4044x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Heroic Ants
Postřehové hry - 4x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
School Bus License 3
Postřehové hry - 1x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Android
Postřehové hry - 1x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
Turkey to go
Postřehové hry - 2x
Výborná bláznivá hříčka, která vás rozesměje i zabaví. V roli zlehka šíleného krocana budete sbírat peříčka, která létají všude kolem. Pokud uvidíte kukuřici, seberte ji též, krocan ji totiž obzvláště rád.
Swish
Postřehové hry - 2x
Máte dobrý postřeh a reakce? Pokud ano, pak je superhra Swish určená právě pro vás. Cílem je ochránit tmavěmodrou kuličku před útoky ostatních kuliček, které odrážíte vaší bílou kuličkou. Jasné, ne? :)
Kyobi
Postřehové hry - 3x
Další z mnoha skvělých her, ve kterých musíte spojovat minimálně tři stejné kostičky. Jakmile je spojíte, kostičky zmizí. Kostičky Vám stále padají z vrchu, takže budete mít co dělat. Jaké skóre dokážete nasbírat je jen na Vás.
Fish Tales 2
Postřehové hry - 3x
Je mnoho her s rybami, ve kterých začínáte jako malá téměř neškodná rybička a postupným požíráním evolujete do megaryby. Nejinak je tomu i v této pěkné online hře. Podaří se vám co nejrychleji požírat malé rybky?
Peanut oříškový fotbálek
Postřehové hry - 2x
Třemi povedenými bratříčky jste byli vyzváni na zajímavé utkání ve stolním oříškovém fotbalu. Úkol je jednoduchý - musíte do branky nacvrnkat co nejvíce oříšků. Přitom dostáváte body a zvyšuje se časový limit. Extra body máte také za trefení obránců. Nechutně záseková hra :).
A Dragons Tale
Postřehové hry - 5x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem najít pět rozdílů. V tomto příběhu se narodil malý dráček, aby jste zjistili, jak příběh pokračuje, musíte najít pět rozdílů a tím postoupit na další stránku. Zjistíte, jak celý příběh skončí?
Amorphous Plus
Postřehové hry - 215x
Docela chytlavá online hra, ve které budete s vačím hrdinou bojovat proti útočícím kapkám. Hra se ovládá pouze myší. Důležité je správně načasovat seknutí nožem, jinak vám kapky sníží zdraví, případně vás větší bubliny pohltí.
Smarty Bubbles
Postřehové hry - 36x
Zahrajte si jednu z nejoblíbenějších her - bubbleshooter. Tentokrát v poměrně jednoduchém, avšak chytlavém, provedení, kdy hrajete na co nejvyšší skóre. Vystřelujte barevné balonky a snažte se vytvořit alespoň trojice stejně barevných balonků.
Easter Bubbles
Postřehové hry - 7x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 24x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
Tiles
Postřehové hry - 6x
Opět jedna z poměrně jednoduchých, ale o to víc zábavnějších online her. Cílem je jen všechny kostičky proměnit na stejnou barvu. A jak toho docílíte? Pouze kliknete na barvu a pak na kostičky, které chcete obarvit.
Dress my Baby
Postřehové hry - 1x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.