Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 3731x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Magic Towers Solitaire
Postřehové hry - 26x
Skvělá verze klasické karetní hry Tri peaks solitaire. Je to zkrátka supr čupr hra pro všechny milovníky karetních her a zejména pro fanoušky solitéru. Zdarma si můžete zahrát partičku a trochu se odreagovat.
hra v Unity3D
Lego City: Coast Guard
Postřehové hry - 4x
Přidejte se k jednotce záchranářů v Lego městě. Tentokrát budete zachraňovat expedici, která uvízla na moři. Pokud si troufáte na ovládání malé helikoptéry, tak už startujte tuto skvělou 3d hru v unity.
Easter Bunny
Postřehové hry - 2x
Najděte si svých pět rozdílů a dostaňte se tak do dalšího kola. V této hře máte Velikonoční motivy, na kterých se stalo pět chyb a vy ty chyby musíte najít. Chce to trpělivost a dobré očka. Hra je vhodná i pro děti.
Rolling Angry Birds
Postřehové hry - 2x
Poměrně jednoduchá postřehová online hra se známými ptačími hrdiny Angry Birds. Pusťte se do hry a snažte se vyrovnávat rovnováhu na otočné ploše a přitom ještě sbírejte růže.
Kings Guard - A Trio of Heroes
Postřehové hry - 1x
Královská stráž staletí ochraňovala oblast před temnými silami, ale nyní nadchází chvíle, kdy se boj stane opravdu tvrdým. Musíte uchránit město před nepřátelskými útoky, takže je nesmíte pustit na určité místo. Obranu zadané kóty provedete pomocí spojování trojic stejných symbolů. Jedná se o poměrně zajímavé zpracování.
Sheep Reaction
Postřehové hry - 7x
Stáváte se hlídačem ovcí a Vašim úkolem je ochránit své stádo. Jakmile ovečka vyběhne ze stáda je Vašim úkolem ji trefit pomocí uspávací jehly. Zvládnete neposedné ovečky uhlídat? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Cosmic Switch
Postřehové hry - 3373x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.
Ledoping - chytlavé pinkání
Postřehové hry - 2x
A do třetice hra od Algidy. Tentokrát je to velice chytlavá hra s jednoduchým zadáním - musíte udržte skákající míček na pálce.
Multi Tasking
Postřehové hry - 4x
Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.
Four second firestorm
Postřehové hry - 1x
Tahle hra je geniálním dílem více než 50 vývojářů. Na každý level máte pouhé 4 vteřiny. Pokud ho splníte tak je to dobře. Hra má více než 170 jednoduchých minihříček, ve kterých jde o bleskové pochopení principu.
Gold Miner Tom
Postřehové hry - 47x
Variace této hry dozajista znáte - hrajete za zlatokopa Toma, který se snaží vydolat ze země zlaté hroudy. Pomocí ocelových čelistí vytahujte ze země diamanty, zlato a další poklady. V každém levelu musíte nasbírat dostatečný obnos, vše je navíc omezeno časem.
Starship eleven
Postřehové hry - 5x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Headspin Storybook
Postřehové hry - 2x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Orange
Postřehové hry - 2x
Celá tahle hra je laděná do příjemného oranžového odstínu, o čemž napovídá i jasný název. Budete ovládat malou kuličku, která musí odstřelit různá kolečka ven z herního pole. Nesmí ale narážet do ostatních.
Insurgo
Postřehové hry - 4x
Chytlavá online hra Insurgo před vás staví nelehký úkol spočívající ve stavění jakési konstrukce. Nejprve kliknete na roh konstrukce, poté někam do prostoru... ihned poté je nutné nově vzniklé rameno spojit s dalším rohem konstrukce. Pokuste se postavit co nejvyšší konstrukci.