Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 1956x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Ben 10 Longbow
Postřehové hry - 4x
Máte rádi střelbu z luku? Myslíte, že se trefíte na dlouhou vzdálenost do terče? Vyzkoušejte si svůj postřeh a odhad v této parádní hře s Ben 10 hrdinou. Opět budete válčit s monstry, která chtějí ovládnout svět.
My New Room
Postřehové hry - 2x
V této disainerské hře si můžete navrhnout pokoj podle svých vlastních představ. Máte na výběr z mnoha druhů barev stěn, koberců ale také záclon a ostatních věcí. Nechybí ani velká škála nábytku a samozřejmě doplňků.
Van jellies
Postřehové hry - 2x
Suprová hra s velice originálním nápadem. Z nebe prší želé bonbony a vy je musíte chytat na své prkénko tak, abyste zachovali rovnováhu a celé se to nezřítilo. Po čase to bude velice obtížné, tak se připravte.
New Year Night
Postřehové hry - 3x
Zahrajte si za čínského draka v této skvělé postřehové hře. Vašim úkolem je ničit lampióny, které létají kolem Vás. Ze začátku se Vám bude hra zdát jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 4x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Tobby in danger
Postřehové hry - 336x
Tohle je jednoduchá ale chytlavá skákačka laděná do příjemného stylu s líbivou grafikou. Musíte pomoci Tobbymu se dostat až nahoru v levelu - kde je průchod do dalšího patra a tím i levelu. Spousta různých pastí.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 2x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Four second frenzy
Postřehové hry - 1x
Toto je luxusní flash hra, která dokonale otestuje vaše schopnosti rychlého myšlení a hlavně ovládání klávesnice). Na splnění každého úkolu máte totiž pouhé 4 sekundy. Stihnete zaparkovat auto, zapálit sirku, sfouknout svíčky...?
Insurgo
Postřehové hry - 4x
Chytlavá online hra Insurgo před vás staví nelehký úkol spočívající ve stavění jakési konstrukce. Nejprve kliknete na roh konstrukce, poté někam do prostoru... ihned poté je nutné nově vzniklé rameno spojit s dalším rohem konstrukce. Pokuste se postavit co nejvyšší konstrukci.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 10x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
StickyLinky
Postřehové hry - 1x
Ve hře StickyLinky vytváříte různé příšerky. Důležité je udržovat si přehled o tom, z kolika částí můžete sestavovat nové druhy. Pokaždé totiž musíte dodržovat určitý počet. Existuje několik barev, ze kterých se dá vytvořit příšerka. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní, jež vypadají poměrně zajímavě a postupně se zvyšuje obtížnost.
hra v Unity3D
Garbage Van Sim
Postřehové hry - 9x
A je tu další parkovací 3D hra, ve které se tentokrát projedete v popelářském autě. Zaparkovat takový těžkotonážní kolos nebude vůbec snadné, navíc se musíte vyhnout mnoha překážkám. Užijte si tuto skvělou hru.
Easter Bubbles
Postřehové hry - 7x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.
Cosmic Switch
Postřehové hry - 1923x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 5x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.