Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 448x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 1x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Martian Madfish
Postřehové hry - 607x
Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.
Particle Blaster
Postřehové hry - 5x
Velmi jednoduchá minihra, která vás však dozajista zabaví na pěkně dlouho. Cílem je ničit kuličky, které se k vám neustále přitahují. První úrovně jsou snadné, ale již velmi brzy začne náročnost stoupat a dohrát hru do konce nebude vůbec snadné.
Food Shoot
Postřehové hry - 1x
Jak již samotný název hry napovídá, budete vystřelovat jídlo. Pokud vás napadne otázky, proč že byste to vlastně měli dělat, pak vězte, že musíte nakrmit všechny hladové krky. V první úrovni se stačí postarat o mladou slečnu, ale už ve druhé misi dostanete na starost i mlsnou kočku a musíte volit, které jídlo vystřelit. Důležité je se trefit do pusy.
Busy burger
Postřehové hry - 4x
Tady uvidíte, že práce v bufetu s rychlým občerstvením není žádný med. Pokud totiž nejste opravdu rychlí, tak zákazníci na vás čekat nebudou. Pospěšte si a vyrábějte pokrmy přesně podle přání zákazníků.
Orange
Postřehové hry - 1x
Celá tahle hra je laděná do příjemného oranžového odstínu, o čemž napovídá i jasný název. Budete ovládat malou kuličku, která musí odstřelit různá kolečka ven z herního pole. Nesmí ale narážet do ostatních.
Beer Tapper Gone Wild
Postřehové hry - 1x
V jedné opuštěné hospůdce kdesi v Tijuaně panuje u hostů pěkná žízeň. Vy, v roli výčepního, musíte hbitě obsluhovat obtloustlé paničky, kterým ze všeho nejvíc chutná právě onen zlatavý mok. Po zvládnutí jedné vesnice postupujete dál... až... však uvidíte sami. Hra se ovládá mezerníkem a klávesami A, S, D, W. Nezapomeňte rychle čepovat, sbírat bonusy a prázdné půllitry.
Snow Queen 4
Postřehové hry - 1x
Klasická hra ve stylu legendárního bejeweled. Pokud hru neznáte, tak vězte, že cílem je vyprázdnit celé hrací pole. A to tak, že budete hledat a tvořit trojice stejně barevných kuliček. Máte podobné hry rádi?
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 4x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Retron
Postřehové hry - 2x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Whack a mole
Postřehové hry - 0x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Wack a Trollface
Postřehové hry - 3x
Ve hře s názvem Wack a Trollface dostanete jediný, ale o to důležitější úkol. Musíte likvidovat veškeré Trollface, které se objeví na hrací ploše. Trollové vybíhají z děr a záleží pouze na vašem postřehu, jestli se vám je podaří trefit včas. Snažte se o co nejvíce zásahů v řadě za sebou pro šanci na bonus.
Crazy Penguin Catapult
Postřehové hry - 0x
V této hře se stanete velitelem armády tučňáků , kteří jsou ve válce s ledními medvědy. Je to velice nemilosrdný boj. Nejprve budete muset dostat co nejvíc tučňáku do vzduchu a potom zaútočit na medvědy.
Hammer Plus - zatloukání hřebíků
Postřehové hry - 3x
Zatloukáte rádi hřebíky? Myslíte si, že jste v tom dobří? Online hra "Hammer plus" vás možná trochu vyvede z omylu... Zatloukání hřebíků totiž v této superhře není zrovna lehké. Je důležité odhadnout sílu a hlavně se rovně trefit :).
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 0x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.