Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 1332x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gravity Pearl
Postřehové hry - 11x
Pěkná postřehovka, ve které budete klikat jako diví. Označte stejně barevné kuličky a postupně tak čistěte herní plochu. K postupu do další úrovně nemusíte odstranit úplně všechny kuličky. Dobrá online hra na odreagování.
Coctail Girl
Postřehové hry - 1x
V této ne zrovna jednoduché hře se stáváte barmankou a Vašim úkolem je míchat a nalívat mnoho koktejlů podle toho, co si zákazník objedná. Chce to rychlost a přesnost. V každém kole musíte mít určitý počet peněz. Takže zamixujte, podejte a vezměte si peníze.
Ice Cream Memory Game
Postřehové hry - 6x
Pěkně zpracované pexeso s motivy zmrzlin. Nenechte se vykolejit pohledy na lákavé obrázky zmrzlin a dobře promýšlejte, které obrázky otočíte. Chcete-li si cvičit paměť, je to ideální gameska pro tento případ.
Maggie
Postřehové hry - 1x
V této hře se setkáte s mladou dívkou, která se vydala surfovat na květinovém listu. Při své zábavě se snažte sbírat růžové hvězdičky a bonusy, které vám přinášejí body a výhody. Dávejte pozor na nástrahy.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 6x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 1x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Age Of Japan
Postřehové hry - 15x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Fishdom Spooky Splash
Postřehové hry - 14x
Oddychová postřehovka, která se může stát jednou z nejhranějších online her na našem webu. Na hracím poli máte různé objekty, které musíte seřadit tak, aby vytvořily alespoň trojice stejných objektů. Postupně tímto způsobem obrazce odebírejte.
Alpha Attack
Postřehové hry - 6x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Grab The Cash
Postřehové hry - 5x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
hra v Unity3D
Archer Forever
Postřehové hry - 4x
Prožijte několik chvil ve středověku kdesi na bohem zapomenutém místě a procvičte si své lukostřelecké dovednosti. Máte všechny dovednosti nutné k ovládání luku a k perfektní mušce? Zadržte dech, dobře zamiřte a zbytek nechte na ostrém šípu.
Turbo Kids
Postřehové hry - 8x
Vydejte se na poměrně šílený závod s malými dětmi. Děti dokážou běhat neskutečně rychle a ještě ke všemu zvládnou také skákat a ve vzduchu se ještě proskočit dále. Toho musíte využívat a sbírat bonusy. Peníze se také budou hodit na pozdější vylepšování, takže se snažte všechno přeskákat a dorazit do cíle včas.
Atlantis Jewels
Postřehové hry - 19x
Klasická postřehová online hra ve stylu bejeweled. Tedy, budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů a ty pak po označení zmizí. Cílem je vyčistit celé herní pole. Dokážete projít všemi úrovněmi?
Call of Atlantis
Postřehové hry - 12x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Gold Miner Special Edition
Postřehové hry - 5x
Další verze velmi oblíbené a skvěle hratelné online hry Gold Miner. Opět budete hrát za zlatokopa, který se snaží získat zlato ukryté v zemi. Ve hře nepůjde jen o váš postřeh, postavičku zlatokopa můžete vylepšit různými bonusy.