Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 332x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Tibet Quest
Postřehové hry - 29x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
hra v Unity3D
Octagon
Postřehové hry - 44x
Otestujte si váš postřeh v této zbrusu nové hře v Unity3D. Dokážete se prokoulet s osmiúhelníkem přes všechny překážky a stále se udržet na trati? Je to docela chytlavá hra, ikdyž poměrně graficky jednoduchá.
Pixel Dot
Postřehové hry - 41x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 28x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.
Ledoping - chytlavé pinkání
Postřehové hry - 13x
A do třetice hra od Algidy. Tentokrát je to velice chytlavá hra s jednoduchým zadáním - musíte udržte skákající míček na pálce.
Jewelish
Postřehové hry - 38x
Klasická předělávka legendy Bejeweled. Budete hledat kombinace alespoň tří stejných krystalů - čím více, tím vyšší počet bodů dostanete. Snažte se během časového limitu nahrát co největší skóre.
Ghetto Chase
Postřehové hry - 1x
Většinou ve hrách hrajeme za ty hodné, ale dnes máte příležitost si zkusit, jaké to je být na té temnější straně zákona. Budete utíkat policistům, snažit se je setřást a překonávat nejrůznější překážky.
Rasta Muffins
Postřehové hry - 36x
Jednoduchá oddychová postřehovka ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Házejte muffiny a tvořte vždy alespoň trojice stejných. Hrajte rychle a přesně, nebo se dole stojící opičáček dočká nemilého konce v podobě zavalení muffinama.
Swap The Dots
Postřehové hry - 49x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
What A Mess!
Postřehové hry - 53x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 45x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 43x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Traffic Command 2
Postřehové hry - 10x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
4 Elements
Postřehové hry - 2x
Dostali jste se do země, ve které vládne nepořádek a chaos. Pokuste se tuto zemi zpět napravit. Plňte lehké úkoly, aby jste otevřeli čtyři kouzelné knihy, které zemi dokážou navrátit normální bytí.