Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 150x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Apartment Match
Postřehové hry - 9x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Icy Candy
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře, která je plná efektů se smažíte na plošinu chytat létající plyšáky.Poté je musíte vypustit do tunelů, ve kterých se nahromadí a poté vám z toho jdou body.K získání bodu musíte zhromáždit vždy tři stejné plyšáky na sebe.
City Parking - zaparkujte auto
Postřehové hry - 164x
Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.
Desert Faces
Postřehové hry - 1x
Klaasická spojovačka tří a více stejných objektů ve stylu staré hry Bejeweled. Postupně posunujte barevné objekty a čistěte herní pole, krom toho musíte plnit i různé úkoly. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Insurgo
Postřehové hry - 3x
Chytlavá online hra Insurgo před vás staví nelehký úkol spočívající ve stavění jakési konstrukce. Nejprve kliknete na roh konstrukce, poté někam do prostoru... ihned poté je nutné nově vzniklé rameno spojit s dalším rohem konstrukce. Pokuste se postavit co nejvyšší konstrukci.
Cradle of Rome
Postřehové hry - 2x
Ve hře Cradle of Rome se musíte postarat o to, aby se pokaždé ztratila všechna modře zbarvená místa, což provedete tím způsobem, že na modré pozici vymažete minimálně trojici stejných symbolů. Symboly můžete přesouvat pouze ve chvíli, kdy se vytvoří vhodná skupinka. Hra obsahuje několik na sebe navazujících úrovní.
Swoopa
Postřehové hry - 0x
Pomozte malému tuleňovi ulovit co nejvíce ryb v daném časovém limitu. Bez této potravy by totiž nepřežil zimu, která za nedlouho nastane. Sbírejte bonusy, které vám hru zpestří a dostaňte se na konec hry.
Agent Turnright
Postřehové hry - 1x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 2x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 5x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Shumojong
Postřehové hry - 0x
Originálně pojatý mahjong, ve kterém si trochu procvičíte matematiku. Odebírejte hrací kameny tak, jak jste zvyklí u klasického mahjongu. Ovšem je tu malý rozdíl - hrací kameny musejí mít vždy zadaný součet.
hra v Unity3D
Digger Parking Sim
Postřehové hry - 3x
Parkovacích her je opravdu spousta. Na našem webu máme parkování traktoru, lodě, dokonce i dinosaura. V této nové hře si vyzkoušíte ovládání a parkování těžkotonážního bagra.
Ice Cream Memory Game
Postřehové hry - 5x
Pěkně zpracované pexeso s motivy zmrzlin. Nenechte se vykolejit pohledy na lákavé obrázky zmrzlin a dobře promýšlejte, které obrázky otočíte. Chcete-li si cvičit paměť, je to ideální gameska pro tento případ.
Bubble Hit Christmas
Postřehové hry - 3x
Další pokračování poměrně zajímavé hry s názvem Bubble Hit nese podtitul Christmas, což naznačuje, že hlavní tématikou budou vánoční svátky. Dostanete tak za úkol spojovat a odstřelovat tím trojice stejně barevných vánočních ozdob. V době vánočního shonu se jedná o naprosto jedinečnou hru, u níž se jistě na chvíli zabavíte a odpočinete si.
Scorpion Blast
Postřehové hry - 5x
Máte-li mezi oblíbenými hrami Zumu, tak si oblíbíte i tuto pěknou gamesku. V roli škorpiona budete vystřelovat barevné kuličky a snažit setrefit mezi stejně barevné kuličky. Dokážete hrát rychle dřív než se zaplní hrací pole kuličkami?