Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Penguin diner

Hrajete online hru Penguin diner

Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?

ovládání hry Penguin diner

myš pro výběr tučňáků a jídel • 0.79 MB • 137x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Sheep Reaction
Postřehové hry - 31x
Stáváte se hlídačem ovcí a Vašim úkolem je ochránit své stádo. Jakmile ovečka vyběhne ze stáda je Vašim úkolem ji trefit pomocí uspávací jehly. Zvládnete neposedné ovečky uhlídat? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
Flipnoid
Postřehové hry - 19x
Jednoduchá minihra, která spojuje zábavné prvky klasické retro hry Arkanoid a pinballu. Budete se snažit odrážet míček tak, aby postupně odstřelil všechny krystaly na hrací ploše. Zdoláte všechny herní levely?
hra v Unity3D
3D Army Tank Parking
Postřehové hry - 38x
Povedená 3D parkovací hra v Unity. Tentokrát však nepůjde o parkování obyčejného auta, ale o těžkotonážní tank. Masivní vozidlo dokonale prověří vaše schopnosti. Celkem na vás čeká 20 misí.
Taxi Parking
Postřehové hry - 10x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Color Shape
Postřehové hry - 44x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 269x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 28x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Super Ball
Postřehové hry - 27x
Vynikající zábavná hra. Vašim úkolem je dopravit kuličku v bludišti až do cíle. Dokážete projet bludištěm v co nejkratším čase a přitom nespadnout do díry? Není to tak jednoduché, jak to vypadá, kulička je celkem neposedná. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Suzi says - najděte správný přístroj
Postřehové hry - 25x
Postřehová minihra Suzi says je jednou z mála her, které obsahují videosekvence. Suzi Perry vám v každém kole bude říkat názvy různých přístrojů. Vaším úkolem je co nejrychleji konkrétní přístroj označit. Pokud kliknete na správný, získáte body. V opačném případě body ztratíte. Každý level je časově omezený.
Pizza Ninja 3
Postřehové hry - 48x
Chytlavá superhra, která skvěle otestuje váš postřeh. Na ploše se budou objevovat nejrůznější ingredience na pizzu, a vaším úkolem je bude co nejrychleji nasekat. Chopte se své katany a snažte se sekat co nejvíce zeleniny najednou, avšak pozor na bomby.
Om Nom Bubbles
Postřehové hry - 41x
Připravte se na Om Nomovo nové náročné dobrodružství "Om Nom Bubbles" a pomozte mu vystřílet všechny ty chutné bonbóny! Vystřílejte co nejvíce bonbónů a buďte rychlí, protože čas běží! Získejte obrovské množství bodů a odemkněte mocné bonusy, které můžete použít k prodloužení času nebo způsobení obrovských výbuchů. Jen ti nejlepší střelci bublin dosáhnou řetězce 10 zásahů, aby si odemkli mocnou ohnivou kouli, která prochází bublinami jako máslem. Om Nom vás za každý bláznivý tah odmění tajemnými úspěchy, takže se při riskantních pohybech nezdržujte! Tak se chopte bonbónů, nasaďte zaměřovací laser a pomozte Om Nomovi získat co nejvíce bonbónů ve vesmíru!
Falafel king
Postřehové hry - 54x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Arachnophilia
Postřehové hry - 20x
Pokud nemáte rádi pavouky, nebo se jich snad dokonce bojíte, pak hra Arachnophilia není rozhodně nic pro vás. Hlavním hrdinou je totiž pavouk, s nímž se snažíte pochytat si potravu, což jsou brouci. Jakmile se nějaký hmyz zachytí do vašich sítí, klikněte na něj, aby ho pavouk mohl sežrat. Vytvářejte pořádné pavučiny.
Crop Busters
Postřehové hry - 18x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Hledání slovíček
Postřehové hry - 344x
Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.