Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bendito Machine 3
sponzorované odkazy

Bendito Machine 3

Hrajete online hru Bendito Machine 3

Podívejte se na animaci neznámé civilizace. Uvidíte zde dva kmeny, kteří proti sobě bojují a kteří ničí vše, co se jim nezdá být dost dobré. Je to velmi zajímavá animace. Na chuť si jistě přijde každý. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Kdo nakonec tento boj vyhraje?

ovládání hry Bendito Machine 3

není • 6.89 MB • 1061x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Georganism 2
Ostatní - 2x
Hrajete za takové organismy, které se snaží někam dostat. Ve světě se něco stalo a zůstala pouze sopka a několik míst, kde tyto organismy přežívají. Tak se do toho dejte a splňte vše.
Tarnation
Ostatní - 10x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 4x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Tommy VS birds
Ostatní - 6x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
Ghost chemist 2
Ostatní - 2x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
Qrash!
Ostatní - 2x
Jediným vaším úkolem v této hře je odpálit toto malé děťátko a pokusit s ním rozbít sklo. Musíte splnit nějaké úkoly, za které získáváte body. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se to vlastně dělá.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 1x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Wigman Big Run
Ostatní - 1283x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 4x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
Crush the Castle
Ostatní - 3x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Hungry Ducks
Ostatní - 2x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
Orphan Feast
Ostatní - 2x
Děj celé hry se odehrává v Londýnských ulicích, kde vládne chudoba. Nemáte práci a jediné vaše východisko je krást děti a prodávat je do otroctví. Nebudete to mít lehké, protože každá matka se o své děti bije.
Crazy Truck Ride
Ostatní - 2x
Ovládejte vaše vozidlo a pokuste se posbírat veškeré mince, které jsou po cestě porozházené. Vyhýbejte se s vaším vozidlem tomu, že byste se převrátili. Dosáhněte konce této hry a pokračujte dále.
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 2x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Your Face
Ostatní - 3842x
Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.