Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bendito Machine 3
sponzorované odkazy

Bendito Machine 3

Hrajete online hru Bendito Machine 3

Podívejte se na animaci neznámé civilizace. Uvidíte zde dva kmeny, kteří proti sobě bojují a kteří ničí vše, co se jim nezdá být dost dobré. Je to velmi zajímavá animace. Na chuť si jistě přijde každý. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Kdo nakonec tento boj vyhraje?

ovládání hry Bendito Machine 3

není • 6.89 MB • 3973x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Kawairun 2
Ostatní - 2x
Přeskakujte v této hře veškeré překážky a pokuste se doběhnout až na konec úrovně. Tato hra má sice několik úrovní, ale každá je v něčem jiná. Vydejte se na kampaň nebo si můžete zahrát proti přátelům ve hře pro více hráčů.
Orb
Ostatní - 5x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Blow Up 2
Ostatní - 6x
V této super hře musíte střílet z děla stejnobarevné kuličky, tak jaké právě padají k vám. Když budete mít celkem tři stejné kuličky vedle sebe, tak se vám skóre započítá. Dejte se do toho. Hra má několik úrovní.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 2x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Coaster Bike
Ostatní - 669x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
Extreme Trucks Part 3
Ostatní - 280x
Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.
Precision Parking
Ostatní - 2x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
Test lásky
Ostatní - 7x
Test lásky je oblíbená hříčka, která vám prozradí, zda se k vašemu srdci hodí srdce vašeho vyvoleného. Spusťte hru a vyzkoušejte svůj test lásky na našem webu. Výsledek ale opravdu neberte moc vážně :-)
Cebbage Maniac
Ostatní - 4x
Pokuste se sbírat mrkev v této hře. Musíte veškerou zeleninu, kterou v úrovni najdete, tak ji musíte sesbírat. Tak se do toho dejte a projděte všechny úrovně. Pokud nějakou nebudete zvládat, tak stačí, když ji přeskočíte.
Village Car Parking
Ostatní - 1974x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 9x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Ninja Painter 2
Ostatní - 2x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
Animal Raceway
Ostatní - 5x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
Leaping Monkey
Ostatní - 4x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
Crush the Castle
Ostatní - 4x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.