Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Railway Cleaner - úklid železnice
sponzorované odkazy

Railway Cleaner - úklid železnice

Hrajete online hru Railway Cleaner - úklid železnice

V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).

ovládání hry Railway Cleaner - úklid železnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 1617x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bee Game
Arkády - 4x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Beggars Wives Marry
Arkády - 1x
Ve hře Beggars Wives Marry si musíte vzít na starost hned dvojici postaviček, takže si hru můžete zahrát sami a ovládat je oba, nebo se domluvit s některým z přátel a každý si vezme jednu postavičku na paškál. Musíte se pohybovat po různých plošinkách, ale jeden bez druhého dále neodejde. Předměty může nosit pouze dospělý muž.
Pong
Arkády - 4x
Určitě si pamatujete na stařičkou prababičku všech her - Pong. Tohle je jedna z mnoha předělávek a musím uznat že velice povedená. Odpalujete čtvereček na soupeřovu polovinu aby ho nestihl odrazit.
Bubble Trouble
Arkády - 6x
Doba ledová patří mezi velice oblíbené animované filmy a v rámci propagace vzniklo i několik počítačových her a právě Bubble Trouble patří mezi ně. Hlavním hrdinou hry může být veverák Scrat nebo veverka Scratte. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se do bubliny, s níž posbírejte co nejvíce oříšků.
Woman on Top
Arkády - 11x
Hlavní hrdina se bláznivě zamiloval a žena jeho snů mu slíbila, že pokud vyšplhá na vršek velmi vysoké budovy, dostane od ní polibek. Pomozte hlavnímu hrdinovi v lezení, ale dávejte dobrý pozor, aby se mu nic vážného nestalo. Cestou narazíte na různé překážky, které se budou zhoršovat, čím výše se budete nacházet.
Turtix - skákačka pro děti
Arkády - 2x
Turtix je moc pěkná online hra vhodná především pro menší děti. Bludištěm provázíte neohroženou želvu, která má za úkol nejen sbírat krystaly, ale hlavně osvobodit všechny malé želvičky.
The Fire Swamp
Arkády - 2x
V této hře musíte pomoct krásné princezně a zdatnému princi v útěku z nebezpečné džungle. Každá postava disponuje jinými vlastnostmi, díky kterých překonáte mnoho nástrah. Záleží jen na Vás, jak daleko dokážete dojít.
Milk And Coffee
Arkády - 3x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Pac Man Platform 2
Arkády - 3x
Klasického Pac Mana, kterého se snaží polapit čtyři strašidýlka, zná nepochybně každý hráč superher. Hra Pac Man Platform 2 opouští prostředí známého bludiště a zavádí nás do klasické arkádové skákačky. Vaším úkolem je skákat po plošinách, sbírat bonusy, klíče a další předměty.
Ragdoll Flash 2
Arkády - 5x
Ve druhém pokračování hry s názvem Ragdoll Flash se ocitnete tváří v tvář nepřátelům, kteří by vás chtěli zlikvidovat. Proti nim ovšem máte nabitou zbraň, s níž umíte celkem slušně zacházet. Procházejte jednotlivé úrovně a snažte se najít místo, kudy by se dalo projít do další fáze hry. Musíte občas i přemýšlet, jak dál.
Gizmo Rush
Arkády - 14x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Sola Rola
Arkády - 3x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
The Fancy Pants 2
Arkády - 2x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 4x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Vex
Arkády - 2x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.