Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Railway Cleaner - úklid železnice
sponzorované odkazy

Railway Cleaner - úklid železnice

Hrajete online hru Railway Cleaner - úklid železnice

V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).

ovládání hry Railway Cleaner - úklid železnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 2802x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
CrateRun
Arkády - 3x
CrateRun vypadá jako hra ze starých časů. Dostanete na starost malou bílou krabici, se kterou se musíte dostávat přes různé překážky. Krabice je naštěstí poměrně pohyblivá, takže se s ní můžete dobře proskákat přes různé překážky. Autoři si pro hráče připravili poměrně dost příjemně hratelných úrovní.
Monster Craft
Arkády - 1x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 2x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 1x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Oh Snow!
Arkády - 8x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
William and Sly 2
Arkády - 3x
William a Sly tvoří nerozlučnou dvojici. Vezměte si na starost lišáka, který se vydává hledat časopis. Jakmile ho objevíte, můžete pokračovat v pátrání a vyhledat veškeré dopisy, které ukradli trpaslíci. Jedná se o poměrně zajímavě vypadající skákačku s lišákem v hlavní roli. Dávejte na lišáka pozor!
Insidia
Arkády - 7x
Cestovatel se vydal galaxií ve svojí vesmírné lodi, ale měl bohužel malou nehodu s asteroidem, která skončila nouzovým přistáním na neznámé tmavé planetě, kde se vydá hledat možnosti záchrany. A právě v tuto chvíli si vezmete zmíněného cestovatele na starost a vydáte se s ním na jeho zajímavé dobrodružství.
Jungle Bounce
Arkády - 2x
Pomozte zajíčkovi Whiskersovi užít si skvělý let na trampolíně. Cestou ve vzduchu sbírejte všechny bonusy, ale vyhněte se nástrahám a překážkám. Rychlost můžete zvýšit, pokud prolétnete vzdušným proudem. K pohybu použijte šipky.
Romantic Pursuit
Arkády - 6x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Terrascape
Arkády - 3x
Zahrajte si za mimozemskou příšerku. Na začátku si vyberte jednu z hlavních postav a poté se vydejte na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nepřátel, které budete muset překonat, aby jste se ve hře dostali dále. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Last Touchdown
Arkády - 9x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
Puzzle Farter demo
Arkády - 8x
Pokud máte v oblibě hry, kde se bojuje s nepřáteli, pak pro vás hra Puzzle Farter to pravé rozhodně nebude. Zde se totiž musíte veškerým nepřátelům vyhnout, jinak by vás zahubili. V demoverzi této hodně zajímavé hry si můžete vyzkoušet pět úrovní. Hlavní hrdina dokáže poletovat, čehož rozhodně využijete.
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 5x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.
Naval Fighter - střílečka nad mořem
Arkády - 6x
Ve hře Naval Fighter se stanete pilotem tří pokusných bombardérů amerického námořnictva. V každé úrovni musíte sestřelit co nejvíce cílů a samozřejmě sbírat bonusy, které vám doplní štít a umožní silnější zbraně. Každé ze tří letadel má jiné vlastnosti, proto před každou úrovní pečlivě vybírejte. Hra má velice pěknou grafiku.
Stonelegs 2
Arkády - 2x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.