Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Railway Cleaner - úklid železnice
sponzorované odkazy

Railway Cleaner - úklid železnice

Hrajete online hru Railway Cleaner - úklid železnice

V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).

ovládání hry Railway Cleaner - úklid železnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 884x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
William and Sly 2
Arkády - 1x
William a Sly tvoří nerozlučnou dvojici. Vezměte si na starost lišáka, který se vydává hledat časopis. Jakmile ho objevíte, můžete pokračovat v pátrání a vyhledat veškeré dopisy, které ukradli trpaslíci. Jedná se o poměrně zajímavě vypadající skákačku s lišákem v hlavní roli. Dávejte na lišáka pozor!
Fire Child
Arkády - 0x
Dostaňte se do role dívky, která má za úkol utéct ze své vesnice. Musíte se vyhýbat strážím a bojovat se zlými příšerkami, které na Vás čekají ve Všech koutech. Jestli dokážete utéct záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti.
Guardian Angel
Arkády - 1x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 1x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Enough Plumbers
Arkády - 0x
Hra Enough Plumbers sice vypadá na první pohled jako klasická stará arkáda typu Super Mario Bros, ale tak úplně stejná není. Dostanete sice na starost malého panáčka, ale ten se dokáže naklonovat díky sbírání zlatých peněz. Musíte se dostat až na konec, kde čeká vlajka. Nepřátelé pochodují různě po úrovni a můžete je i likvidovat.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 9x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Alien Thief
Arkády - 1x
V této arkádově laděné minihře budete ovládat ufounský talíř a sbírat s ním krávy. Ty jsou potřeba na mlíko pro mimozemská miminka na kosmické lodi. Perfektní grafika a skvělá hratelnost - hra zkrátka zaujme.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 2x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
hra v Unity3D
Away From Home
Arkády - 0x
Hezky zpracovaná online hra, ve které budete v roli malé dívky sbírat různé předměty a nosit je zvířatům. Pěkná grafika, skvělá hratelnost, dlouhá herní životnost.... a super zábava. Hra je v Unity3D.
Railway Cleaner - úklid železnice
Arkády - 885x
V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).
Fire Ladybug
Arkády - 1x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Tales of Crevan
Arkády - 1x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Sonic Racer
Arkády - 4x
Hra s populární postavičkou Sonic. Pospěšte si a během jedné minuty posbírejte všechny předměty na vaší cestě do Robotnikovi základny. Hra je docela těžká, ale o to víc návyková.
Gizmo Rush Adventure
Arkády - 0x
Náš kámoš Gizmo se vydal na další dobrodružství se svou motorkou. Tentokrát bude jízda o něco složitější, protože cesta je pokryta náledím. Proto budete muset ukázat veškeré své dovednosti.
Bee Jeez - čmelákovo dobrodružství
Arkády - 1x
Roztomilý čmeláček Buzz právě utekl z továrny, kde ho držel zlý šéf. Než se však Buzz dostane domů, čeká ho strastiplná cesta. Budou na něj útočit kamaikaze komáři, vosy a další havěť. Dostaňte Buzze v této superhře domů. Hra se ovládá myší, spusťte ji ve větším okně.