Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Railway Cleaner - úklid železnice
sponzorované odkazy

Railway Cleaner - úklid železnice

Hrajete online hru Railway Cleaner - úklid železnice

V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).

ovládání hry Railway Cleaner - úklid železnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 2578x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Jungle Bounce
Arkády - 2x
Pomozte zajíčkovi Whiskersovi užít si skvělý let na trampolíně. Cestou ve vzduchu sbírejte všechny bonusy, ale vyhněte se nástrahám a překážkám. Rychlost můžete zvýšit, pokud prolétnete vzdušným proudem. K pohybu použijte šipky.
Higher Higher
Arkády - 1x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.
Run Horace Run
Arkády - 3x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Toucan in the Jungle
Arkády - 7x
Pěkná oddychová arkáda s logickými prvky. Pomozte hladovému tukanovi a dopřejte mu sladké ovoce. Není to vůbec snadné, protože mezi tukanem a ovocem je řada překážek, které musíte nějak obelstít.
Go Go Plant
Arkády - 1393x
Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.
Jacko in Hell
Arkády - 4x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Gogo! Adventure
Arkády - 4x
Malý chlapec objevil mapu, která by ho měla zavést na poměrně zajímavé místo, a proto se vydá po stopách značek na mapě. Pomozte mu v jeho cestě a dbejte na jeho bezpečnost. Hra je rozdělená do celé řady jednotlivých úrovní, kdy se obtížnost postupně navyšuje, takže se musíte pořádně ohánět, aby se hrdinovi nic nestalo.
Sunshine
Arkády - 6x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Hobo 5 Space Brawls
Arkády - 7x
Série s hrdinou Hobem již v pátém pokračování. Vetřelci si dovolili být poněkud drzí na našeho hrdinu, takže nadešel čas, aby si to s nimi vyřídil hezky ručně. Nakopejte vetřelcům zadky a najděte cestu zpět na Zem :).
Cave Escaper
Arkády - 2610x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Super Mario Crossover
Arkády - 6x
Kdo by neznal klasické legendární skákačky s Mariem. V superhře Super Mario Crossover ovládáte hbitého Maria a snažíte se proskákat až k cíli. Nechybějí potvůrky a bonusy.
Terrascape
Arkády - 3x
Zahrajte si za mimozemskou příšerku. Na začátku si vyberte jednu z hlavních postav a poté se vydejte na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nepřátel, které budete muset překonat, aby jste se ve hře dostali dále. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 2x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
Killer McKay
Arkády - 2x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Pac Man Platform 2
Arkády - 3x
Klasického Pac Mana, kterého se snaží polapit čtyři strašidýlka, zná nepochybně každý hráč superher. Hra Pac Man Platform 2 opouští prostředí známého bludiště a zavádí nás do klasické arkádové skákačky. Vaším úkolem je skákat po plošinách, sbírat bonusy, klíče a další předměty.