Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Railway Cleaner - úklid železnice
sponzorované odkazy

Railway Cleaner - úklid železnice

Hrajete online hru Railway Cleaner - úklid železnice

V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).

ovládání hry Railway Cleaner - úklid železnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 363x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 39x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
Railway Cleaner - úklid železnice
Arkády - 364x
V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).
Wacky Balls
Arkády - 10x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Gizmo Rush
Arkády - 26x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Alex in danger
Arkády - 17x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Mario Tractor 2013
Arkády - 24x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Cats n Fish 2 Circus Escape
Arkády - 29x
Pěkná cirkusácká online hra. Vaším úkolem je pomoci vycvičeným kočkám k předvádění těch nejúžasnějších triků. Pomocí trampolíny pomáhejte kočce při chytání zlatých rybek.
Mad Bombs 2
Arkády - 20x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Smurf BMX
Arkády - 35x
Pěkná online hra, ve které hrají hlavní roli neohrožený šmoula a jeho vychytané BMX kolo. Snažte se dělat co nejlepší triky, za které dostanete náležité bonusy. Podaří se vám nasbírat maximální počet bodů během celkem slušných 7 levelů?
Higher Higher
Arkády - 5x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 234x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 29x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
Kick Out Miley
Arkády - 58x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Super D
Arkády - 136x
Zachraňte své přátele, kteří jsou drženi ve věži zlým velký netvorem. Po cestě sbírejte barevné klíče, kterými si budete moct odemknout dveře. Na konci zneškodněte kostku velkého netvora a nakonec netvora samého. Zvládnete to?
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 35x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.