Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Dotville deluxe
sponzorované odkazy

Dotville deluxe

Hrajete online hru Dotville deluxe

V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?

ovládání hry Dotville deluxe

myší, viz instrukce ve hře • 2.24 MB • 207x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Janes Realty
Strategie - 22x
Dívka jménem Jane se stala realitní makléřkou a musí se podílet na obchodu s pozemky, na kterých vyrůstají skvělé budovy. Pomozte jí v její práci a doveďte jí k velkým úspěchům. Velkou výhodou této hry je její lokalizace do českého jazyka, díky čemuž si jí mohou užít i lidé, kteří tolik neovládají cizí jazyky.
Storm Winds 2
Strategie - 1x
Ocitáte se v budoucnosti bohužel za doby kruté války mezi všemi státy. Pokuste se svou obranou základnu vybavit futuristickými zbraněmi a čelit tak útokům svých nepřátel. Vyhrajete válku mezi všemi světy?
Momentum Missile Mayhem Ultimate Edition
Strategie - 20x
Druhé pokračování skvělé hry Momentum Missile Mayhem přináší mnoho vylepšení. Můžete si vybrat, kam postavíte své dělo (vlevo, vpravo, střed), bitevní pole je větší, nepřátelé chodí ze všech stran, jsou vylepšené zbraně a také o chlup lepší grafika. Doporučuji hrát tuto hru ve větším okně. Momentum Missile Mayhem 2 je hodně velká hra, načítání bude delší.
Windfall
Strategie - 11x
Zdařilá strategická online hra, ve které budete mít za úkol obstarávat energii pro celé městečko. Postupně stavte větrné mlýny a k nim sloupy vedení. Nebude to tak snadné, protože musíte co nejrychleji dosáhnout výkonu 10 MWh. Dokážete to?
hra v Unity3D
Lego Star Wars: Yoda Chronicles
Strategie - 34x
Zábavná strategická online hra pro všechny milovníky Lego her a Hvězdných válek. Vybudujte si armádu a pusťte se do svých nepřátelů. Hra je vytvořena v unity3D, takže 3D grafika je samozřejmostí, hratelnost je také dobrá.
The Dead Pirates Chest
Strategie - 33x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.
Mars War TD
Strategie - 174x
Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.
Warzone Tower Defense Extended
Strategie - 46x
Luxusní a velice oblíbená strategická online hra Warzone TD ve své vylepšené verzi. Hra vychází z původní hry, pouze přidává nové upgrady a několik rozšíření pro vaši parádní tower defence bitvu. Rozhodně stojí za to.
Garden Guardians
Strategie - 20x
Suprově zpracovaná strategická online hra ve stylu tower defense. Tentokrát nebudete stavět klasické bojové věže, ale rostliny. Pomocí nich chraňte různé sladkosti před mlsným hmyzem, který si hledá cestičku, jak sladkosti zničit.
Warzone TD
Strategie - 11x
Pokuste se zabránit v průjezdu nepřátelským jednotkám. K tomu, aby jste to dokázali, musíte postavit obranné zbraně na pláň. Jenže předem nevíte odkud vaši nepřátele přijedou. A právě tohle dělá tuto hru jedinečnou.
Idle God 3
Strategie - 43x
Chcete si zahrát na Boha? V této webhře budete mít jedinečnou možnost si na jednoho Boha zahrát. Budete tvořit svět a vládnout mu, určovat pravidla a vylepšovat jej. Hra vydrží na opravdu dlouhé hodiny plné herní zábavy.
Antbuster - chraňte koláč před mravenci
Strategie - 19x
Minihra Ant Buster je jednou z těch her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Vaším úkolem je ochránit koláč před útoky dotěrných mravenců. Postavte obranné věže a dejte se do boje.
Onslaught 2 - výborná obranná hra
Strategie - 14x
Onslaught 2 patří mezi tzv. Tower defence hry. Vaším úkolem je stavět věže, vylepšovat je a kosit nepřátele, kteří se hrnou ve vlnách...
Farm Time
Strategie - 250x
Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.
Ravine
Strategie - 29x
Pokud jste milovníky strategických online her, ve kterých jde o obranu základny, tak toto je hra pro vás. Klasický styl tower defense s několika jednotkami a mnoha vylepšeními. Obranné jednotky umisťujte na strategická místa.