Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Dotville deluxe
sponzorované odkazy

Dotville deluxe

Hrajete online hru Dotville deluxe

V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?

ovládání hry Dotville deluxe

myší, viz instrukce ve hře • 2.24 MB • 2822x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Evil Nights
Strategie - 18x
Vaším úkolem v této strategické RPG hře je bránit malou vesničku před Zlem, které útočí pouze v noci. Proto se přes den připravujete a snažíte se, aby jste neztratili žádné vesničany.
Monster Town Defense 3
Strategie - 46x
Velmi dobrá gameska pro kluky, kteří jsou fanoušky strategických her s různým vylepšováním a posíláním jednotek na nepřítelovu základnu. Řiďte svou základnu a rozdávejte rozkazy svým vojákům. Hra je trochu náročnější na první pochopení, ale pak je to super hraní.
Final Siege
Strategie - 1064x
Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.
Random Defence
Strategie - 21x
Pěkná strategická online hra postavená na principu "Tower Defence". Vaším úkolem je rozestavět obranné věže tak, abyste zábránili průchodu nepřátelských jednotek. Důležité je neustále upgradovat věže.
Rainbow Spawn Defense
Strategie - 17x
Hra s poněkud strohou grafikou, ale pěknou hratelností. Jde o klasickou Tower Defence strategii, kdy je vaším úkolem zamezit postupu barevných kapek až k vašemu sídlu. Děla si tentokrát vyrábíte sami, jen nastavíte barvu. Baryv jsou zde velice důležité, protože děla útočí pouze na cíle podobné barvy.
Monster Town Defense
Strategie - 41x
Skvělá soubojová gameska vhodná hlavně pro kluky, kteří si libují ve strategických hrách, ve kterých vysíláte své jednotky proti nepříteli. Produkujte suroviny, vylepšujte budovy a jednotky. Vyšlete svou armádu na steč a poražte nepřítele.
demonic defence 3
Strategie - 29x
Démony nemá nikdo rád, většinou lidem chtějí jenom škodit. V této hře se proti nim budete muset bránit. Postavte si obrannou stavbu a odstraňujte nepřátelé, kterých je čím dál víc. Postupně se budete moci vylepšovat.
Land Defender TD
Strategie - 27x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Shadez
Strategie - 10x
S touto skvělou hrou se vydáte do doby, kdy každý zbrojí proti každému. Vy se stanete generálem jednotky, kterou musíte vést v bojích proti svým nepřátelům. Zažijete mnoho těžkých situacích, ale věřím, že zvítězíte.
Papa Taco Mia!
Strategie - 587x
Papa Louie právě otvírá novou taco restauraci. Samozřejmě vás oslovil, abyste mu s provozem podniku pomohli. Vaším úkolem bude pomoci zaměstnancům Mitchovi a Maggie v příjmi objednávek, jejich vyřízení, přípravě jídla a celkovém provozu restaurace. Hra na virtuální zaměstnání z kategorie naprosté superhry :).
Minecraft Tower Defense
Strategie - 22x
Prvky z herní pecky Minecraft se dostaly už i mezi tower defense hry. Tedy hry, ve kterých musíte postavit obranné věže a zabránit postupu nepřátelských jednotek. Zabraňte příšerkám, aby se dostaly k vašemu domku.
World Wars
Strategie - 30x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
Robots Initiate
Strategie - 38x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
Factory Kingdom
Strategie - 36x
Perfektní online hra, která se zabývá simulací chodu firmy. A o jakou firmu půjde? Budete řídit továrnu na oblečení. Musíte se starat o zaměstnance, aby odváděli svou práci na 100% a továrna dobře prosperovala.
Royal Squad
Strategie - 38x
Skvělá strategická řežba pro všechny milovníky obranných her. Vysílejte své udatné jednotky do boje s nepřítelem, vystřelujte smrtelné šípy a nebojte se použít kouzla. Poražte všechny jednotky, které na vaši základnu útočí.