Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Dotville deluxe
sponzorované odkazy

Dotville deluxe

Hrajete online hru Dotville deluxe

V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?

ovládání hry Dotville deluxe

myší, viz instrukce ve hře • 2.24 MB • 968x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Gemcraft Zero
Strategie - 13x
Další z mnoha skvělých strategických her. V této hře je Vašim úkolem ubránit své území před nepřáteli, kteří se na Vás ženou. Uděláte to tak, že kolem přístupové cesty rozestavíte děla, která Vám pomohou nepřátele zabít.
Youda Marina
Strategie - 48x
Hry od studia Youda jsou vždy skvěle hratelné a oplývají skvělou grafikou. V této hře se stanete manažerem podniku, kam se snažíte přilákat turisty a dostat z nich pár zlaťáků navíc. Vybudujte své turistické impérium.
Flash Element TD
Strategie - 32x
Online hra Flash Element TD patří mezi tzv. Tower Defense hry. O co jde? Z jedné strany bludiště chodí ve vlnách nepřátelské jednotky, které se snaží dostat na konec bludiště. Podél cesty musíte strategicky vystavět obranné věže tak, aby co nejúčinněji ničily nepřátele. Věže můžete vylepšovat, což doporučuju.
Master of the secret sea
Strategie - 1x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
Sea of Fire 2
Strategie - 205x
Tato hra se odehrává v prostředí války, kde všechno bude záležet na vašich rozhodnutích. Prokažte svůj bleskový strategický um a vyhrajte bitvy za čest a slávu. Pěkná strategie se spoustou akčních prvků.
World Wars
Strategie - 30x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
Robots Initiate
Strategie - 38x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
Alien TD
Strategie - 28x
Vaším úkolem je strategicky umístit veškeré bojovné dveře a to tak, abyste zabránili průniku nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zadržet. Až budete připraveni, tak je můžete pustit.
Death Row Dinner
Strategie - 57x
Pěkná obsluhovací online hra ze zajímavého prostředí. Stanete se totiž kuchařem ve věznici. Obsluhovat vězně musíte bleskurychle, protože hladový vězeň se brzy může stát vězněm mlátícím vše co je kolem něho.
Youda Safari
Strategie - 29x
Další kousek z herních hitů od Youda. Tentokrát se podíváme do sluncem vyhřátého safari. Postarejte se o správný chod safari parku a vydělejte peníze na jeho rozšiřování. Dokážete povznést slávu této malé zvířecí rezervace?
Red Storm Defense
Strategie - 29x
Luxusní tower defence online hra pro všechny stratégy. Tentokrát nás hra Red Storm Defense postaví před nelehký úkol - je nutné za pomocí zvláštních bojových jednotek (mechů) zvládnout celkem 15 misí a ochránit energetická jádra před sovětskými jednotkami.
Castle Wars 2
Strategie - 42x
Luxusní tahová strategická superhra, která se hraje kartami. Castle Wars 2 je pokračování úspěšné a oblíbené hry Castle War, je to velmi chytlavá gamesa pro milovníky strategických karetních her. Cílem je zničit nepřátelský hrad.
Black Sun Siege
Strategie - 18x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
The Summoning
Strategie - 24x
Používejte veškeré vaše schopnosti k tomu, abyste přežili v této hře a zabili veškeré nepřátelské jednotky, které do vás jdou. Máte tady celkem 11 schopností a vy si musíte hlídat manu a také životy.
Backyard Buzzing
Strategie - 245x
Strategická superhra Backyard Buzzing vás zavede do zahrady, ve které probíhají urputné boje mezi všemožným hmyzem. Vybudujte armádu a zničte všechny nepřátele.