Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Dotville deluxe
sponzorované odkazy

Dotville deluxe

Hrajete online hru Dotville deluxe

V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?

ovládání hry Dotville deluxe

myší, viz instrukce ve hře • 2.24 MB • 1139x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Papa Pancakeria
Strategie - 58x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
Master of the secret sea
Strategie - 1x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
PSN Protector
Strategie - 39x
Zajímavá online hra pro chytré hlavy. Ochraňujte servery před různými nebezpečnými programy a viry. Postupně s rozvahou nakupujte upgrady a zastavte invazi zlotřilých virů.
Carrot Fantasy Extreme 2
Strategie - 22x
Originálně pojatá strategická obranná gamesa pro milovníky tohoto typu her. Tentokrát se budete snažit ubránit mrkev, na kterou mají choutky nejrůznější živočichové z moře. Stavte a vylepšujte věžičky.
Symbiosis Greenland
Strategie - 27x
Zajímavě pojatá strategická online hra, ve které budete velet udatné a nebojácné armádě rostlinek. S jejich pomocí se postavíte nepřátelským krystalům. K vítězství budete potřebovat dobré strategické myšlení a využití vlastností jednotlivých rostlin.
Airborne Wars
Strategie - 27x
Pěkná vojenská strategie, ve které bude vaší misí obsadit všechny nepřátelské základny, včetně letišť. Vyšlete na nepřítele své udatné jednotky a nechte je, ať se postarají o konečné vítězství. Hodně štěstí!
Doodle God 2
Strategie - 22x
Dlouho očekávané pokračování úspěšné superhry Doodle God. Druhý díl má o poznání lepší grafiku, dvě nové epizody, řadu vylepšení. Zahrajte si na Boha a pokuste se vytvořit nový svět. Ale buďte opatrní. Ikdyž vynaleznete kolo, tak můžete skončit se světem plným zombie potvůrek.
Zombie Riot
Strategie - 20x
Velmi pěkná super hra plná krvelačných zombíků. Vaším cílem je uchránit se před útokem zombie a taky zachránit co nejvíce přeživších. Lidi, které zachráníte vám poté pomohou v dalším boji.
Aztec God
Strategie - 25x
Zajímavá online hra pro všechny náruživé hráče strategických her. Zahrajte si na aztéckého boha, pomáhejte svým ovečkám stavět velké paláce a naopak ničte všechny bezvěrce.
Carrot Fantasy
Strategie - 219x
Skvělá obranná hra, ve které však místo věžiček budete stavět obranu ze zeleniny. Cílem je zabránit zvířatům, aby si pochutnali na princezne Karotce. S rozmyslem stavte věže a nezapomeňte je vylepšovat.
Dicewars
Strategie - 569x
Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 22x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Monster Town Defense 3
Strategie - 46x
Velmi dobrá gameska pro kluky, kteří jsou fanoušky strategických her s různým vylepšováním a posíláním jednotek na nepřítelovu základnu. Řiďte svou základnu a rozdávejte rozkazy svým vojákům. Hra je trochu náročnější na první pochopení, ale pak je to super hraní.
Ants Warriors Defense
Strategie - 77x
Zajímavá strategická online hra ve stylu tower defence a vysílání jednotek. Tentokrát budete pomáhat mravencům v jejich boji s konkurenčními jednotkami. Hra vás nepochybně zaujme nejen svou grafikou.
Random Defence
Strategie - 20x
Pěkná strategická online hra postavená na principu "Tower Defence". Vaším úkolem je rozestavět obranné věže tak, abyste zábránili průchodu nepřátelských jednotek. Důležité je neustále upgradovat věže.