Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Dotville deluxe
sponzorované odkazy

Dotville deluxe

Hrajete online hru Dotville deluxe

V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?

ovládání hry Dotville deluxe

myší, viz instrukce ve hře • 2.24 MB • 73x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Pet Soldiers
Strategie - 12x
V pěkné akční gamesce Pet Soldiers bude vaší misí ochrana základny před útoky nepřátelských jednotek. Dobře promyslete, kam rozestavíte své vojáky, aby efektivně bránili území. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování.
Carrot Fantasy Extreme 2
Strategie - 21x
Originálně pojatá strategická obranná gamesa pro milovníky tohoto typu her. Tentokrát se budete snažit ubránit mrkev, na kterou mají choutky nejrůznější živočichové z moře. Stavte a vylepšujte věžičky.
Sea of Fire
Strategie - 9x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
Coffee Tycoon - provoz kavárny
Strategie - 18x
Zahrajte si na manažera začínající kavárny a pokuste se vybudovat prosperující podnik. Je nutné pečlivě vybrat nabídku nápojů, starat se nejen o zákazníky, ale i o své zaměstnance. Hru doporučujeme spustit ve větším okně.
Hands of War Tower Defense
Strategie - 112x
Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?
Mansion Impossible
Strategie - 7x
Online hra Mansion Impossible z vás udělá realitního makléře, který má jediný cíl - vydělat si pár milionů na luxusní dům. Začínáte na 100 tisících dolarech, postupným nákupem a prodejem domů získáváte další peníze.
Flash Element TD
Strategie - 29x
Online hra Flash Element TD patří mezi tzv. Tower Defense hry. O co jde? Z jedné strany bludiště chodí ve vlnách nepřátelské jednotky, které se snaží dostat na konec bludiště. Podél cesty musíte strategicky vystavět obranné věže tak, aby co nejúčinněji ničily nepřátele. Věže můžete vylepšovat, což doporučuju.
Epic War 3
Strategie - 26x
Další z mnoha skvělých strategických her, ve které máte za úkol postavit skvělou armádu, díky které porazíte nepřátele. Záleží pouze na Vás, jak to uděláte a jestli tento nelehký úkol zvládnete. Neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru.
Warlords
Strategie - 15x
V této hře propukla válka na celém světě. Vy se vydáte také bojovat. Se svou jednotkou se budete pokoušet porazit všechny okolo. Vybírejte vhodně své vojáky a posílejte je do boje. Za peníze si můžete svou jednotku vylepšovat.
Pocket Creature PVP
Strategie - 34x
Osvojte si tým neohrožených monster a pokuste se uspět v takové poměrně snadné misi. Chce se po vás jediná věc; zachránit svět před nadvládou temných sil. To bude hračka, ne?
Master of the secret sea
Strategie - 0x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
Demonic Dungeons
Strategie - 34x
Demonic Dungeons je mixem strategie a výborné tower defence hry. Cílem je postavit a ubránit vaše bludiště a zničit všechny nepřátelské jednotky. Jako pomocníky máte různé nestvůry a monstra. Celkem povedená hra.
Little Bitty Heroes
Strategie - 19x
Ubraňte sami sebe v této super hře. Posbírejte peníze, věci a dostaňte se na vyšší úroveň. Použijte poté vaše peníze k tomu, abyste vylepšili vaše zbraně a postavili nové věže v této hře. Tak se do toho pusťte.
Papa Pancakeria
Strategie - 36x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
Toytown Defense
Strategie - 9x
U této hodně dobře udělané flash hry budete jako mág,čarodějka,nebo prostý bojivník stavět své věže a ochraňovat se tak před zničeným růžnými monstry a kreaturami.U této hry rozhodně musítě přemýšlet kam postavit další vežičky.