Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
A Walk in the Park
sponzorované odkazy

A Walk in the Park

Hrajete online hru A Walk in the Park

Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.

ovládání hry A Walk in the Park

šipky - pohyb • 0.79 MB • 2552x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Sittin at a Bar
Ostatní - 20x
Sedíte v baru se známou místní ochmelou. Pomozte mu udržet rovnováhu na barové stoličce a při tom ještě chytat piva, které mu vrchní přihazuje. Jakmile vám opilec spadne na zem, přijede si pro něj policie.
Bombay Taxi 1 - autoškola parkování
Ostatní - 30x
Nervydrásající herní lahůdka - to je online hra Bombay Taxi. Hrdinou hry je taxikář Pakya, který se snaží zaparkovat svůj vůz. Vaším úkolem je mu v tom pomoci. V každém levelu musíte auto zaparkovat na vyznačené místo, nesmíte narazit do ostatních aut ani jen škrábnout o zeď, natož o lidi :). Navíc je tu ještě časové omezení...
Kit and Ellis
Ostatní - 41x
V této hře je Vašim úkolem přetahovat nejrůznější předměty z běžícího pásu na hrací plochu tak, abyste vždy vytvořili řadu nejméně třech stejných předmětů. Další podmínky pro postup do dalšího levelu jsou vypsány v horní části obrazovky.
Carrier Truck
Ostatní - 37x
Carrier Truck je nová parkovací online hra s bezvadnými vychytávkami. Vaším nelehkým úkolem je zaparkovat velký náklaďák, naložit jej, dojet do místa určení a vyložit náklad. Super hra nejen pro kluky.
Surplus Soldiers
Ostatní - 51x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
Stardrops
Ostatní - 40x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 32x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.
Sling
Ostatní - 43x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Freight Train Mania
Ostatní - 39x
Objevte, jak skvělé je řídit tento vlak a pokuste se bezpečně doručit některé dřevěné krabice. Používejte šipky k tomu, abyste pohybovali s tímto vlakem, ale buďte opatrní, abyste nenarazili nebo neztratili váš náklad. Pojedete přes různé hory a to bude pro vás teprve ta pravá výzva.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 32x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.
Slapathon: Ronaldo Vs. Messi
Ostatní - 36x
Dnes budete měřit síly, kdo je lepší, jestli Ronaldo nebo Messi. Je to super hra, protože každému tomuto světovému fotbalovému hráči dávate přes pusu. Máte tady na výběr ze tří zbraní. Jedna je tenisová raketa, láhev šampónu a také zlatý míč.
Hold Up
Ostatní - 43x
Rozhodněte, jak dopadne tento skvělý příběh.Můžete se podívat na panáčka, který přepadl zdejší supermarket. Rozhodněte, jak bude příběh pokračovat. Jestli někoho panáček zabije nebo zabijí panáčka záleží jen na Vás. Nudit se určitě nebudete.
Water Buboy
Ostatní - 36x
Vaším úkolem je uhasit oheň. Všichni z vesnice vás volají o pomoc. Máte omezenou vodu, tak se ji snažte moc neplýtvat. Dejte se do toho. Pořádně zamiřte a zachraňte budovy v této hře a to dřív, než shoří v popel.
Shady Tactics
Ostatní - 47x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 868x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.