Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
A Walk in the Park
sponzorované odkazy

A Walk in the Park

Hrajete online hru A Walk in the Park

Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.

ovládání hry A Walk in the Park

šipky - pohyb • 0.79 MB • 229x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Polar Trouble
Ostatní - 30x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Manole
Ostatní - 27x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.
Girado
Ostatní - 13x
Velice zajímavá hra, ve které si budete přehazovat boomerang. Snažte se ho přehazovat mezi lidma před vámi a snažte se tak dostat až do cíle. Hra vám ukazuje dráhu letu, takže to není až tak moc těžké.
Funny Girlfriend
Ostatní - 28x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 12x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Park My Car
Ostatní - 44x
V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.
Fish tales
Ostatní - 31x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Gem Cave Adventure
Ostatní - 22x
Sbírejte v této hře různé kameny. Postupujte do dalších úrovní a to tak, že kámen seberete. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře. Ukažte co ve vás je. Na začátku vám hra pomůže, abyste věděli co dělat.
hra v Unity3D
Bouncing Sombreros
Ostatní - 3x
Poměrně jednoduchá, ale přesto chytlavá online hra v Unity3D. Vaším úkolem je zachránit před pádem do řeky malého chlapce s velkým sombrérem :).
Surfer hand doctor
Ostatní - 26x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.
IndestructoTank Launch
Ostatní - 39x
S náklaďákem se snažte vyletět jak nejvýšše budete moct. Dejte si velký pozor, abyste nespadli příliš brzo, protože to byste pak nezískali žádný bonus. Tak se do toho dejte a hlídejte si stav paliva.
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 14x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Cave Chaos
Ostatní - 32x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Euphoria
Ostatní - 29x
Zajímavá superhra, ve které budete pracovat s molekulami. Ty budete sbírat vždy podle zadání - podle určené barvy. Jakmile magnetem nvstřebáte potřebný počet molekul, tak postoupíte do dalšího kola. Docela originální gameska.
Hit the Troll Players Pack
Ostatní - 58x
Vaším úkolem je shodit všechny troll objekty z obrazovky. Máte tady několik míčků, které mají různé vlastnosti. Vyberte si míček, který odpovídá právě tomu, co chcete udělat. Tak se do toho dejte.