Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
A Walk in the Park
sponzorované odkazy

A Walk in the Park

Hrajete online hru A Walk in the Park

Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.

ovládání hry A Walk in the Park

šipky - pohyb • 0.79 MB • 1903x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Mr-Georges
Ostatní - 793x
Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.
Sitekick Factory
Ostatní - 26x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Ship Loader
Ostatní - 28x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Samurai Fruit
Ostatní - 51x
S katanou snažte rozřezat veškeré ovoce, které se dostane na obrazovku. Pokud rozřežete něco špatného, tak se vám body odeberou. Dejte se do toho a nasbírejte co nejvíce bodů. Závoďte s kamarádfem o nejvyšší skóre.
Nuclear Eagle
Ostatní - 29x
Víme, že občas mají zvířata nedostatek jídla, a tak musí někdy sáhnout po lidech. V téhle hře to ale nebude žádný tygr či žralok, ale obří orel. Také musí živit svoje mláďata, tak mu pár čerstvých lidiček přijde vhod.
Subway Surfers Winter
Ostatní - 55x
Pěkná zimní super hra s parádní grafikou a pěknou porcí zábavy. Zapomeňte na koulovačky, sáňkování a promrzlé prsty. Uvelebte se ve stanu a připravte si nejchutnější marshmelouny na světě.
Meal or no Meal
Ostatní - 12x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Canary
Ostatní - 46x
Pokuste se rozřezat kusy objektů v podzemí. Hrajete za krtka, který pracuje v dolech. Nebudete to mít jednoduché, protože vás hodně tlačí čas. Dejte se do toho a pokuste se hlavně nezaseknou v nějaké části.
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 29x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Carl the Chef
Ostatní - 50x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Fart King Bros
Ostatní - 34x
Vaším úkolem v této super hře je, abyste našli všechny ztracené totemy. Dejte se do toho a pokuste se je najít. Máte tu možnost, že dokážete létat a proto vám byl přidělen tento úkol. Ovládáte dva hrdiny najednou.
Yummy Nuts
Ostatní - 84x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Heavy Machines
Ostatní - 1362x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Orphan Feast
Ostatní - 6x
Děj celé hry se odehrává v Londýnských ulicích, kde vládne chudoba. Nemáte práci a jediné vaše východisko je krást děti a prodávat je do otroctví. Nebudete to mít lehké, protože každá matka se o své děti bije.
Zombo Gems
Ostatní - 254x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.