Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Elite Forces Defense
sponzorované odkazy

Elite Forces Defense

Hrajete online hru Elite Forces Defense

Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.

ovládání hry Elite Forces Defense

Výběr a akce myší • 2.53 MB • 2499x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Color Tanks
Akční hry - 1x
Výtečná hra pro milovníky her s tanky. Color Tanks vás vžene do bitevní vřavy, kde proti sobě stojí tanky. Vyberte si svůj obrněný vůz a vystřelujte po protivníkovi barevné střely. Čeká na vás celkem 27 náročných levelů. K tomu 6 extra těžkých bossů a celá řada upgradů.
Knight Elite
Akční hry - 6x
Jako udatný a neohrožený rytíř se postavíte záplavě orků a krvelačných nestvůr. Ubraňte pevnost před 50 nepřátelskými útoky. Zadržte nepřítele před barikády, případně ho porauzte uvnitř pevnosti. Nezapomeňte se vybavit silnými zbraněmi a doplňky.
Moby Dick
Akční hry - 3x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
Whack Your Boss 2
Akční hry - 58x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.
Turret defense
Akční hry - 3x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Kane the Ninja
Akční hry - 0x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Cooperation Part 3
Akční hry - 2x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Head Defence
Akční hry - 1x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.
Intospace!
Akční hry - 1x
Dokážete doletět se svou raketou až hluboko do vesmíru? Nakupte si bezvadné upgrady, které vylepšují motor, zlepšují rakety a také aerodynamiku stroje. Pěkná létací hra nejen pro kluky.
FWG Knight 2
Akční hry - 2x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 2x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
Mad Karate Man
Akční hry - 2x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 3x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
The Great Tree of Asgard
Akční hry - 2x
Posvátný strom Vikingů musí být bráněn, o což se postará malý létající válečník. Pomozte mu bránit strom před rozmanitými škůdci. Ze začátku si bohatě vystačíte s kladivem, ale později si za ušetřené finance můžete pořídit vylepšené zbraně. Občas musíte dobře zamířit, aby se kladivo trefilo do nepřítele.
Wild Boar Hunter
Akční hry - 3x
Zahrajte si na lovce divokých prasat v této chytlavé minihře. Snažte se prase trefit do hlavy, abyste ho tak sejmuli pouze jednou ranou. Pokud minete pět prasat, tak hra končí.