Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Elite Forces Defense
sponzorované odkazy

Elite Forces Defense

Hrajete online hru Elite Forces Defense

Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.

ovládání hry Elite Forces Defense

Výběr a akce myší • 2.53 MB • 3599x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombie Massacre
Akční hry - 4x
Parádní akční gameska, ve které vás čeká zombie apokalypsa na Divokém západě. Chopte se zbraně a pusťte se proti přesile nemrtvých zombíků. Dokážete se jim ubránit? Po každém kole nezapomeňte vylepšovat své zbraně a další doplňky.
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 5x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
Crazy Steven
Akční hry - 1x
Šílený Steven potřebuje pomoc. Dokážete ho dovést až ke zdárnému konci? Jeho cílem je pozabíjet co nejvíce lidí a posbírat velké množství financí. Za posbírání hodin obdržíte další čas navíc. Ve hře narazíte na různé náhodné události, které se pokaždé mění, takže každé spuštění hry bude jiné, což podporuje variabilitu.
Fighter Patrol 42
Akční hry - 1x
Parádní letecká válečná hra. Proleťte se bojovým letadlem P51 Mustang a zneškodněte německé jednotky Luftwaffe s vašimi přáteli za kulomety. Hra obsahuje těžkých 18 úrovní. Nechybí možnost upgradu zbraní a letadla. Výborná hra s výbornou hratelností.
Stalingrad 2
Akční hry - 3x
Všichni jistě znáte tu velkolepou bitvu s obléháním ruského Stalingradu. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 2x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Naruto Blast Battle
Akční hry - 55x
Pěkné zpracování legendární hry Bomberman ve stylu komiksu Naruto. Tuto super hru můžete hrát dva na jednom počítači a dobře se pobavit. Snažte se důmyslně pokládat vybuchující nože a přemoci nepřítele.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 2x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Rise of the Zombies
Akční hry - 5x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
Swords and sandals 2
Akční hry - 7x
Pokračování úspěšné gladiátorské hry. Nyní můžete využít také služeb kouzelnice a mnicha. Druhý díl je o velký kus dál než díl první. Rozhodně doporučuju, nebudete litovat :). Tak schválně, do kterého turnaje se až dostanete?
World War Battleground
Akční hry - 2x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
Psycho Gunner
Akční hry - 3x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.
Agony: The Portal
Akční hry - 5x
Nejprve si ve hře vytvoříte vlastní postavu a vyberete si úroveň obtížnosti, přičemž k dispozici je jich hned několik. Poté už se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat vstříc nepřátelům. Hlavním hrdinou je tentokrát poměrně nezvykle smrtka, která se vydává do boje. Dokážete si poradit s přesilou?
hra v Unity3D
Slenderman Must Die Silent Forest
Akční hry - 5x
Připravte se na pěkně říznou střílečku a na souboj s temným démonem, který žije v lese. Použijte všechny své schopnosti a snažte se ho zabít dříve než on sprovodí ze světa vás. Nemějte však strach - věříme, že zvítězíte.
Awesome Planes
Akční hry - 1x
Projděte si tutoriál této hry, tam vám vysvětlí, jak se stíhačka ovládá. Dejte se do toho a snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré nepřátele a to jak pozemní, tak i ve vzduchu. Je to skvělá super hra.