Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Elite Forces Defense
sponzorované odkazy

Elite Forces Defense

Hrajete online hru Elite Forces Defense

Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.

ovládání hry Elite Forces Defense

Výběr a akce myší • 2.53 MB • 4290x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Warrior Quest
Akční hry - 2x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.
Canyon Shooters
Akční hry - 66x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 3x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Furry Fighter
Akční hry - 1x
Vžijte se do role kočky, která se právě vydává do boje v ulicích. Dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených koček podle barvy, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Poté už se objevíte v tréninku, kde vás základy naučí velký mistr. Po absolvování tréninku nebo jeho přeskočení obdržíte několik bodů schopností a můžete se vydat vstříc nepřátelům.
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 8x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.
Beach Defence
Akční hry - 3x
Beach Defence je obranná akční hra, ve které je vaším cílem ubránit pozice na pláži. Ovládáte silné dělo, kterým kosíte stíhačky, tanky i vyloďující se pěchotu. Pokud vám dojdou náboje, prohráli jste....
The Expendables: Deploy and Destroy
Akční hry - 1x
Nový film Postradatelní 2 přichází do kin od 30. Srpna. Pro propagaci tohoto filmu se studio rozhodlo, že vytvoří hru ve stejnojmenném podání. Tak se do toho dejte a plňte veškeré úkoly, které vám byly zadány.
Bazooka Boy 2
Akční hry - 1x
Malý chlapík s bazukou je zpět. Projděte se roztodivnými jeskyněmi a sestřelte vše, co vám přijde do cesty. Během této bohulibé činnosti sbírejte zlaté mince. Ve hře můžete použít 17 různých raket s tím, že skoro každý level je vytvořen pro některou z nich, tak dobře vybírejte.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 8x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Transformer 3
Akční hry - 2x
Akční hra podle filmu Transformers vyšla již před nějakou dobou a následovalo jí i druhé pokračování. Hráčská obec si celkem jednotlivé díly oblíbila, a proto autoři přišli i se třetím pokračováním. Opět si můžete vyzkoušet, jaké to je ovládat jednoho z Transformerů. Vydejte se vstříc dobrodružství!
Transformers Universe
Akční hry - 5x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
Strike Force Heroes
Akční hry - 5x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Zodiac Tower
Akční hry - 2x
Výborná a těžce návyková online hra, která vás rozhodně bude bavit. Na hracím poli máte kameny, které musíte odstranit pomocí dílků, které vám padají v levém sloupci. Ovládání je myší, navíc se během hry ukazují bubliny s nápovědou.
Fallout Racer
Akční hry - 1x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Shield Defense
Akční hry - 2x
Ve výborné hře Shield Defense musíte ochránit vaši základnu před útokem nepřítele. Vše bude záviset na vašem postřehu a odhadu. Štítem musíte odrážet nepřátelské střely tak, aby zamířily zpět na protivníka. V pozdějších úrovních můžete štít vylepšit, stejně tak i sílu obrany. Opravdu chytlavá gameska.