Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Elite Forces Defense
sponzorované odkazy

Elite Forces Defense

Hrajete online hru Elite Forces Defense

Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.

ovládání hry Elite Forces Defense

Výběr a akce myší • 2.53 MB • 1405x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 1x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.
Double Edge
Akční hry - 2x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
hra v Unity3D
1950: Alien Attack
Akční hry - 2x
Scifi střílečka, která nás zavede do tajemné Oblasti 51 roku 1950, kdy Zemi napadli zlí vetřelci ve svých vesmírných korábech. Vaším úkolem je bránit Zemi před vetřelskou invazí. Dobře miřte, dobře střílejte. Hra je v oblíbené technologii Unity3D (musíte mít nainstalovaný doplněk).
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 1x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Battle Over Berlin
Akční hry - 2x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Absolute Madness
Akční hry - 1x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
Penguin Massacre
Akční hry - 3x
Tučňáci se mezi sebou začali nesnášet, což vyplynulo v krvavý konflikt. A co by to bylo za válečné běsnění, kdyby alespoň jedna ze stran neměla k dispozici střelné zbraně? Z toho vyplývá, že tučňáci zvládli zacházení se zbraněmi a vy se stanete ostřelovačem, který se snaží likvidovat jednoho příchozího za druhým.
Avatar Arena
Akční hry - 1x
Otestujte vaše bojové schopnosti ve hře Avatar Arena. Nejprve si vyberete národ a pak si upravíte vlastního hrdinu. Po tréninku, ve kterém se naučíte útočné i obranné chvaty, se zúčastníte velkého turnaje. Abyste zvítězili, musíte porazit celkem 20 borců. Hra se ovládá mezerníkem a šipkama.
Occident Warrior
Akční hry - 641x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Warpong
Akční hry - 1921x
Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.
Commander
Akční hry - 0x
Vaším cílem v této super hře je sestřelit všechny nepřátele a zničit jejích základny, abyste dokončili misi. Nakupujte nové zbraně z obchodů a vylepšujte je. Po každé úrovní a zničením jejích táborů vyhrajete tuto hru
Red Code
Akční hry - 1x
V této hře se dostanete se svou vesmírnou lodí na planetu, která je ovládána zmutovaným hmyzem. Pokuste se tyto nestvůry zahubit a na planetě přežít, dokud vám nepřijedou pomoci ostatní jednotky.
Missing Duckling
Akční hry - 0x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Days of Monsters
Akční hry - 2x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.
Cannon Blast
Akční hry - 4x
Pomozte pirátovi Petemu v boji proti lodím, které útočí na jeho pirátskou loď. Hra se ovládá šipkama, úhel děla nastavíte šipkama nahoru/dolu. Po potopení lodi sbírejte poklady, kterými opravíte poškození vlastní lodi.