Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Elite Forces Defense
sponzorované odkazy

Elite Forces Defense

Hrajete online hru Elite Forces Defense

Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.

ovládání hry Elite Forces Defense

Výběr a akce myší • 2.53 MB • 361x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 39x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 26x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
Blitz Blaster
Akční hry - 33x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Spear and Katana
Akční hry - 33x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Time Assault
Akční hry - 3x
Na věž s hodinami útočí ninjové! Zachraňte hodiny! Zachraňte čas! :) Útok ninjů odrazíte, když rozkývete velkou ručičku hodin a tím ninji srazíte. Pokud bude 12 hodin, tak můžete kliknutím rozeznít zvon, kterým odrazíte útočníky, kteří se dostali na ručičku hodin.
Endless War 4
Akční hry - 22x
Ve čtvrtém pokračování zajímavé strategické akční hry Endless War si můžete vyzkoušet boje v Zimní válce, během invaze do Itálie a v budoucnosti roku 2125. Vždy si musíte zvolit jednu z nabízených misí, během níž se musíte dostat na místo určení a splnit přitom cíl. Některé mise jsou opravdu pro zkušené válečníky!
Ether Cannon
Akční hry - 257x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 23x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Mobs Down
Akční hry - 22x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Art of War 2 - Bitva o Stalingrad
Akční hry - 22x
Ve válečné online hře Art of War 2 bude vaším úkolem ochránit město Stalingrad před útokem německých fašistů. Vyzbrojeni pouze samopalem a granáty se pokusíte postavit nepřátelské přesile. Podaří se vám to, nebo budete zastřeleni?
Forest Warrior
Akční hry - 23x
V džungli se usadil drapla a vašim úkolem v této online hře je ho najít a pokusit se ho zničit. Jenže cesta, kterou musíte podstoupit je náročná. Proto se pořádně připravte na mnoho nepřátel a bojů.
Tank Trouble
Akční hry - 3x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
Sift Heads 1 Remasterized
Akční hry - 18x
Sestřelte své nepřátele, dávejte si pozor, abyste netrefili civilistu, protože to by pro vás znamenalo v této super hře konec. Tak se hlavně snažte, abyste splnili veškeré úkoly, které vám tato hra dá.
Tomb Defender
Akční hry - 24x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Infernal Mess
Akční hry - 28x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.