Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Elite Forces Defense
sponzorované odkazy

Elite Forces Defense

Hrajete online hru Elite Forces Defense

Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.

ovládání hry Elite Forces Defense

Výběr a akce myší • 2.53 MB • 447x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Battle Garden - masivní akční superhra
Akční hry - 168x
Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.
Army of Destruction
Akční hry - 2x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
hra v Unity3D
Tiny Survival
Akční hry - 39x
Jednoduchá 3d střílečka, ve které se budete procházet po krajině a snažit se přežít útoky mozkolačných zombíků. Pokuste se najít lepší zbraně, různé bonusy a také vozidla, která vám usnadní útěk před zombíky.
Mario Beatdown
Akční hry - 33x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.
World War Battleground
Akční hry - 28x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 24x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Hobo 6 Hell
Akční hry - 10x
Známý bezdomovec se dočkal dalšího pokračování. Již pošesté se setkáváme s neuvěřitelně nechutným individuem, které dokáže ty nejpodivnější věci. Aby toho nebylo málo, ocitnete se s ním na zvláštním místě. Nacházíte se totiž v pekle, kde vám nikdo rozhodně nedá nic zadarmo a musíte se s pekelníky poprat.
Epic Blast
Akční hry - 38x
Cílem této akcí protkané gamesky je zničit všechny budovy a objekty. K tomu však máte pouze omezené množství bomb, které můžete využít. Proto dobře přemýšlejte a miřte, abyste budovy sejmuli s grácií.
Xiaoxiao 4
Akční hry - 15x
Bezvadná akční hra ve které se nudit nebudete. Vašim úkolem zničit všechny panáčky, kteří se Vás snaží zneškodnit. Není to ani trochu jednoduché. Budete potřebovat rychlost a přesnost. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás. Zmáčkněte tlačítko \\\\\\
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 26x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
Robot Shooting
Akční hry - 26x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 37x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
hra v Unity3D
Warmerise Lite Version
Akční hry - 39x
Kyborgové se právě dostaly do rozhodující bitvy o osud celého vesmíru. Vy jste jedním z kybernetických bojovníků a musíte zabít co nejvíce nepřátelských jednotek. Takže hurá do této akční řežby v Unity.
Load Up and Kill
Akční hry - 37x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 38x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.