Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bloxorz

Hrajete online hru Bloxorz

Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.

ovládání hry Bloxorz

Posun šipkami • 2.18 MB • 171x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
All That Matters
Logické hry - 19x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Merge Jewels
Logické hry - 192x
Skvělá oddychová superhra, ve které budete spojovat krystaly. Je to zdánlivě jednoduchá hra, ale nakonec zjistíte, že to dá docela přemýšlení, abyste dohráli každý level. Vždy spojujte stejný typ krystalu a dohrajte hru až do konce.
Ballooner: New Adventures
Logické hry - 12x
Odstraňte objekty v této hře, které zabraňují v postupu. Hra obsahuje celkem 24 úrovní a ty musíte pokořit. V této super hře zažijete opravdu hodně zábavy. Snažte se samozřejmě nasbírat nějaké vysoké skóre.
Monkey GO Happy Leprechauns
Logické hry - 52x
Nejnovější díl ultrapopulární herní série Monkey Go Happy je tu. Nese název Leprechauns. V tomto speciálním díle bude vaším úkolem hledat čtyřlístky a malé skřítky. Projdete celou řadou hádanek?
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 725x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
2048
Logické hry - 31x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Cat Around Europe
Logické hry - 16x
Máme tady kočku, která oběhne celý svět. Vaším úkolem je k ní dostat pizzu, v co nejkratším možném času. Čím rychleji to stihnete, tak tím více bodů získáte. Odstraňujte objekty, které brání v průchodu této pizzy.
Comboling
Logické hry - 23x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Paths
Logické hry - 23x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
The Suspense 2
Logické hry - 25x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 28x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
Globs 2
Logické hry - 14x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
Crazy Digger 2 Level Pack
Logické hry - 110x
Pěkná arkáda, která tak trochu těží z pradávné klasiky jménem Boulder Dash. Budete se snažit posbírat všechny diamanty, ale tak, aby vám na hlavičku nespadly jiné kameny nebo vás ze světa zprovodila nějaká ta příšerka.
The Life Ark
Logické hry - 39x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Super Blux
Logické hry - 28x
V této hře je Vašim úkolem přesouvat kostičky tak, aby jste je všechny zničily. Přesouváte je pomocí myšky. Ze začátku se bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.