Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gravitee

Hrajete online hru Gravitee

Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.

ovládání hry Gravitee

Ovládání míčku myší • 0.43 MB • 19x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 29x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Music catch
Ostatní - 223x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Snowplow
Ostatní - 26x
Boston byl zasažen sněhovou vánicí, vy ovšem máte pouze jediný sněžný pluh. Vaším úkolem v této hře je vyčistit bostonské ulice od sněhu a posbírat všechny bonusy.
Christmas Bike Trip
Ostatní - 698x
Jeďte s tímto Santou na motorce přes hory sněhu a pokuste se udržet balanc při překonávaní překážek. Posbírejte všechny dárečky, které jsou po cestě porozházený a vyhrajte!
Mini parking race
Ostatní - 1294x
Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 50x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Orb 2
Ostatní - 29x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Zombie Die Hard
Ostatní - 24x
Je opravdu těžké zabít Zombíka. Použíjte vaše triky k tomu, abyste zabili tyto zombíky v této hře. Použíjte veškeré objekty k tomu, abyste je zabili. Klikněte na reset, abyste zahráli úroveň znovu.
Gem Cave Adventure
Ostatní - 37x
Sbírejte v této hře různé kameny. Postupujte do dalších úrovní a to tak, že kámen seberete. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře. Ukažte co ve vás je. Na začátku vám hra pomůže, abyste věděli co dělat.
Easy Cruise
Ostatní - 47x
V roli kapitána lodě se budete snažit loď ukotvit v přepdpřipraveném doku.Loď je velmi citlivá takže buďte opatrní, abyjste nepoškodily loď nebo okolí.Loď má omezený počet životů, takže si dávejte dobrý pozor.
Diggin Gold
Ostatní - 63x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 74x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.
Animal Office
Ostatní - 26x
Dostaňte se s tímto roztomilým zvířátkem do kanceláře a pokuste se udělat vše pro to, aby získalo svou vysněnou licencí. Stačí, když pouze kliknete myší a způsobíte tak řetězovou reakci. Tak se do toho dejte.
Zwingo Game
Ostatní - 22x
Pokud vás nechytne Zwingo Game, tak už nic;). Tato minihra je totiž dost návyková. Vaším úkolem je chránit hlavní kuličku, která se nesmí dostat mimo vyznačené hranice. Útočí na ní černé kuličky, které musíte odpinkávat ven. S každým úspěšným odrazem získáváte zkušenostní body, za které můžete pořídit vylepšení. Ovládání pouze myší.
Valet Hotel Parking
Ostatní - 16x
Potřebujete si vydělat trošku peněz navíc na léto. Pracujete proto na parkovišti u jednoho hotelu. Parkujte opravdu opatrně, protože stačí, když lehce poškrábete auto a ihned letíte z práce, tak se v této super hře snažte.