Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Sweetland
sponzorované odkazy

Sweetland

Hrajete online hru Sweetland

Pěkná skákačka ve které hrajete za malou holčičku, která je vybavena třemi životy a sprejem proti obludám, Ty vás nenechají na pokoji a pořád na vás budou útočt, proto buďte připraveni použít sprej nebo někam rychle uskočit..

ovládání hry Sweetland

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 1.28 MB • 140x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Cyclops Salvation
Ostatní - 19x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
Tech and Magic
Ostatní - 17x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Graveyard Racer
Ostatní - 103x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
The Fog Fall 4
Ostatní - 17x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 35x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.
Fly N Frog
Ostatní - 38x
Zajímavá webhra, ve které budete hrát za malého žabáka. Ten je pěkný nenasyta a ze všeho nejvíc si rád pochutnává na mouchách. Snažte se pochytat co nejvíce much, ikdyž to nebude vůbec jednoduché.
Polar Trouble
Ostatní - 30x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Origami
Ostatní - 51x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
Your Face
Ostatní - 26x
Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.
Dynamite Train
Ostatní - 10x
Umístěte tyto bomby na své místo a to tak, aby vybouchl tento vlak. Vlak totiž nesmí nikdy přejet na druhou stranu, takže musíte umístit tyto dynamity opravdu správně a až nastane správná chvíle, tak to prostě odpálíte.
Net pet
Ostatní - 33x
Pěkný simulátor péče o kočku nebo pejska. Na začátku hry si vyberete, jakého mazlíčka chcete dáte mu jméno a pak bude na vás se o něj dobře starat. Zajistěte mu potravu, zábavu a ostatní nezbytné věci.
Shiftarium
Ostatní - 182x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
101 Dalmatins
Ostatní - 49x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Swim Ish Swim
Ostatní - 32x
Malý Ish je sympatická rybička, která si chce hezky v klidu a míru proplouvat oceánem. Bohužel ten je plný min a nebezpečných krvelačných monster. Samozřejmě mají zálusk zrovna na vaši rybku. Vaším úkolem bude ovládat rybku a vyhnout se nebezpečí.
Transmigration
Ostatní - 14x
Velice vydařená oddechovka, ve které si budete jenom tak poletovat a odstřelovat všechno, co se jen pohne. Během hry několikrát změníte svoji podobu, takže se ani jednotvárné to pro vás vůbec nebude.