Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Sweetland
sponzorované odkazy

Sweetland

Hrajete online hru Sweetland

Pěkná skákačka ve které hrajete za malou holčičku, která je vybavena třemi životy a sprejem proti obludám, Ty vás nenechají na pokoji a pořád na vás budou útočt, proto buďte připraveni použít sprej nebo někam rychle uskočit..

ovládání hry Sweetland

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 1.28 MB • 1208x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 17x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Animal Office
Ostatní - 28x
Dostaňte se s tímto roztomilým zvířátkem do kanceláře a pokuste se udělat vše pro to, aby získalo svou vysněnou licencí. Stačí, když pouze kliknete myší a způsobíte tak řetězovou reakci. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Farm Tractor Driver 3D
Ostatní - 40x
Patrně nejrozšířenějším herním žánrem v technologii Unity jsou různé 3d závodní a parkovací gamesky. V této hře budete řídit traktor a snažit se předejít nehodám. Budete muset plnit úkoly dříve než vám vyprší stanovený čas.
Water Buboy
Ostatní - 36x
Vaším úkolem je uhasit oheň. Všichni z vesnice vás volají o pomoc. Máte omezenou vodu, tak se ji snažte moc neplýtvat. Dejte se do toho. Pořádně zamiřte a zachraňte budovy v této hře a to dřív, než shoří v popel.
Ben 10 Mafia Hunter
Ostatní - 37x
Hrajete za Bena, který musí zneškodnit veškeré nepřátele, kteří se před vámi objevují. Dávejte si proto velký pozor, abyste se třeba nesrazili s protijedoucím autem. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Recess Hide and Seek
Ostatní - 40x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Gravitee
Ostatní - 244x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Fly N Frog
Ostatní - 48x
Zajímavá webhra, ve které budete hrát za malého žabáka. Ten je pěkný nenasyta a ze všeho nejvíc si rád pochutnává na mouchách. Snažte se pochytat co nejvíce much, ikdyž to nebude vůbec jednoduché.
54 Dead Miles
Ostatní - 47x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Fire Flies
Ostatní - 4x
Fire Flies je chytlavá hra s pěkným nápadem. Vaším úkolem je v každé úrovni trefit požadovaný počet míčků. Musíte dobře promyslet dráhu střelu a počítat s odrazy od stěn. Už ve druhém levelu se pěkně zapotíte. Výborná superhra.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 47x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!
Samurai Fruit
Ostatní - 51x
S katanou snažte rozřezat veškeré ovoce, které se dostane na obrazovku. Pokud rozřežete něco špatného, tak se vám body odeberou. Dejte se do toho a nasbírejte co nejvíce bodů. Závoďte s kamarádfem o nejvyšší skóre.
Ber nebo neber
Ostatní - 214x
Ber nebo neber je televizní soutěž, která probíhá na TV Prima. Na začátku si vyberete jeden kufřík a poté otevíráte další. Úkol je jasný - vyhrát co nejvíce peněz. Nyní si tuto flash hru můžete zahrát i na internetu. Takže, Ber nebo neber!:)
Popeye Snow Ride
Ostatní - 38x
Pomozte pepkovi v jízdě v tomto sněhu a pokuste se nepřepadnout přes motorku. Tak se dejte do práce a udělejte vše, co bude ve vaších silách. Hlavně dojeďte v pořádku do cíle!
Extreme Trucks Part 3
Ostatní - 724x
Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.