Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Adrenaline Challenge
sponzorované odkazy

Adrenaline Challenge

Hrajete online hru Adrenaline Challenge

V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.

ovládání hry Adrenaline Challenge

myší, viz instrukce ve hře • 0.17 MB • 261x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ghost chemist 2
Ostatní - 191x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
Hot Dog Bush
Ostatní - 11x
Moc pěkná superhra, ve které se stanete prodejcem hotdogů na rušné třídě amerického velkoměsta. K vašemu stánku proudí hladoví kolemjdoucí, na vás je, abyste je obsloužili. Přesně podle jejich přání. Podaří se vám zbohatnout na prodeji hot dogů?
Armor Trigger 2
Ostatní - 3x
Armor Trigger 2 je zajímavá online hra, ve které se setkáte s několika dalšími minihrami - od logických úkolů po střílení oblud s motorovou pilou. Hra se ovládá pouze myší.
Stabby
Ostatní - 2x
V této trošku brutální animaci se můžete podívat, jak to může dopadnout, když si budete chtít dát pearcing. Podívejte se na chlápka, který přijde do salónu a vybere si extra velký pearcing. Jak si s tím chlápek poradí?
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 10x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 7x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Mine Link
Ostatní - 19x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Crush the Castle
Ostatní - 8x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Ballet Parking
Ostatní - 1x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.
The King of The Sky
Ostatní - 121x
V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..
Fish tales
Ostatní - 31x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Digital Switch
Ostatní - 27x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
Ellipsis - klikací šílenství
Ostatní - 13x
Pokud máte pocit, že jste toho dnes moc nenaklikali, máte možnost to dohnat v této chytlavé hře s názvem Ellipsis. Smysl hry je naprosto jednoduchý - musíte ubránit vaši základnu (kolečko) před nájezdy nepřátel (čtverečky). V čem spočívá obrana? V co nejrychlejším klikání na nepřátelské čtverečky. Příjemnou zábavu:).
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 52x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
Treasure Seas
Ostatní - 16x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.